Huawei MATE 40 Pro: Detaliile EXCLUSIVE pentru Noul Telefon

Huawei MATE 40 Pro are o serie de detalii exclusive dezvaluite astazi pentru fanii din intreaga lume, iata ce urmeaza sa fie oferit pentru telefon.

Huawei MATE 40 Pro stereo

Huawei MATE 40 Pro are cu mult timp inaintea lansarii dezvaluite cateva detalii exclusive cu privire la noutatile importante pe care urmeaza sa le aduca pentru utilizatorii din lumea intreaga care vor dori sa il cumpere. Noile informatii vin de la un cunoscut leaker chinez, acesta dezvaluind faptul ca Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa fie lansat cu difuzoare stereo, ceva ce lipseste cu desavarsire in modelul din 2019, si ceva ce exista in seria Mate 20.

Huawei MATE 40 Pro cu difuzoare stereo ar fi ceva extrem de util pentru cei carora le place sa asculte muzica, sau doar sa se uite la filme in viata de zi cu zi, si e bine ca schimbarea este facuta. Avand in vedere ca nu prea mai exista telefoane care sa nu aiba difuzoare stereo in momentul de fata, era destul de greu de inteles de ce in modelul anterior nu a fost oferit asa ceva, dar eroarea este corectata in Huawei MATE 40 Pro de catre chinezii de la Huawei.

Huawei MATE 40 Pro: Detaliile EXCLUSIVE pentru Noul Telefon

Huawei MATE 40 Pro nu va fi singurul model din serie care va avea o asemenea schimbare, ci si modelul standard, iar pentru cel din urma va veni o camera frontala care are forma unei pastile. Mai mult decat atat, camera principala va fi amplasata intr-un ansamblu patrat, ceva ce desigur ca am mai vazut la alte modele, insa in cazul Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa fie totusi oferit ceva mai complex, camera avand mai multi senzori de imagine.

Huawei MATE 40 Pro va fi varful de gama cu care cei de la Huawei vor incerca sa ii depaseasca pe ce de la Huawei in T4 2020 in vanzarile de telefoane premium, dar poate si in vanzarile totale. Obiectivul acesta este unul extrem de indraznet, insa total realizabil pentru cei de la Huawei, si asta in conditiile in care compania pare sa fi reusit asta inclusiv in aprilie si mai, cu potential de a fi cel mai mare producator in tot trimestrul al treilea din 2020.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in toamna acestui an, la o posibila data de 1 octombrie, insa deocamdata nu este nimic 100% stabilit in ceea ce priveste punerea sa in vanzar ela nivel global.