Netflix: Abonatii Romani SURPRINSI de o Noua Veste GROZAVA

Netflix a publicat un anunt important cu o noua veste grozava pentru abontii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii despre ce a spus compania.

Netflix iulie

Netflix incepe luna iulie in forta si a venit cu o veste grozava pentru toti abonatii sai din Romania, una care ar trebui sa bucure foarte multa lume pentru ca anunta ceva ce multi oameni asteptau. Netflix a anuntat care sunt filmele ce vor fi lansate in cursul lunii iunie in platforma sa, si puteti vedea mai jos intreaga lista, una foarte scurta pentru aceasta luna, si asta poate pentru ca pandemia de Coronavirus incepe sa “ajunga din urma” platforma.

Netflix a lansat ieri cateva filme interesante, primul dintre ele fiind Under the Riccione Sun, el fiind secondat de catre Schidler’s List, unul dintre cele mai apreciate facute vreodata. Gladiator, si filmele din seria Misiune Imposibila, cu Tom Cruise in rol principal, sunt disponibile incepand de ieri in cadrul Netflix, toate tilurile fiind licentiate de catre platforma pentru a ni le pune la dispozitie, deci nu vorbim despre creatii originale oferite pentru noi.

Netflix: Abonatii Romani SURPRINSI de o Noua Veste GROZAVA

Netflix va lansa maine filmul Desperados, in timp ce pe 10 iulie vom vedea filmul The Old Guard, cu Charlize Theron in rol principal, acesta fiind foarte asteptat de catre multa lume. Gli Infedeli, Fatal Affair, si The Kissing Booth 2 sunt filmele pe care Netflix vrea sa le lanseze pana in a doua parte a lunii iulie, iar aici vorbim din nou despre titluri care nu sunt originale, ci despre licentieri facute special pentru a ne putea oferi continut nou si de aceasta data.

Netflix iulie filme

Netflix incheie luna cu The Hater si Seriously Single, iar asa avem o lista foarte scurta pentru filmele si serialele pe care compania le va lansa pentru toata lumea. Lista este neobisnuit de scurta, iar asta ne arata ca Netflix incepe sa cam apese pedala de frana in ceea ce priveste lansarea de continut nou in platforma sa, insa pe partea de seriale sunt niste vesti ceva mai bune, dar despre ele vom discuta o alta data, si exista multe noutati interesante.

Netflix nu va avea o luna iulie chiar atat de plina de lansari precum ne-am fi obisnuit, dar avem totusi parte de surprize interesante de care sa ne bucuram, si care sa ne ocupe timpul.