Xiaomi lanseaza Redmi 9 pentru clientii din Romania

xiaomi redmi 9

Xiaomi a anuntat astazi lansarea Redmi 9 pentru clientii din Romania, compania chinezeasca aducand intr-un final un telefon foarte atractiv pentru clientii din toata tara.

[București, 2 iulie 2020] – Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat astăzi lansarea Redmi 9 în România. Noul smartphone inteligent aduce îmbunătățiri majore față de predecesorul său, fiind dotat cu un sistem quad camera inteligent, un ecran FHD+ de 6.53’’ Dot Drop, un procesor puternic și un design îndrăzneț.

Redmi 9 este disponibil la un preț recomandat de 699 lei pentru varianta de 3GB+32GB iar opțiunea de 4GB+64GB la un preț recomandat de 749 lei.

Redmi 9 va beneficia de o reducere de 50 lei la lansare putând fi achiziționat la prețul recomandat de 649 lei (3GB+32GB) si 699 lei (4GB+64GB).

Oferta este disponibilă pe canalele de vânzare specializate începând cu data de 2 iulie.

Experiența smartphone-ului entry level se reinventează
Redmi 9 este primul smartphone Redmi echipat cu un set up de camera quad, care permite capturarea oricărui tip de fotografie. Fie că vrei să creezi un instantaneu, o fotografie de grup, o fotografie close up cu detalii impresionante, sau să faci un portret extraordinar, Redmi 9 are câte o cameră potrivită. Cu opțiunile premium cum sunt funcția caleidoscop și funcția de palm shutter, experiența fotografierii devine distractivă și îți dezlănțuie creativitatea.

Mai mult, utilizatorii se pot bucura de experiența unui ecran mai mare și mai performant. Cu un display FHD+ de 6.53’’ Dot Drop, Redmi 9 oferă o experiență vizuală optimă, în care fiecare detaliu se vede cu maximă claritate. De asemenea, vine cu certificare TÜV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră și protecție Corning® Gorilla® Glass.

Performanță optimizată
Redmi 9 este echipat cu procesor MediaTek Helio G80 SoC, care oferă o performanță îmbunătățită cu 207%* față de modelul anterior. Împreună cu o baterie de mare capacitate de 5020mAh, cu Redmi 9 ai toată puterea necesară pentru a folosi telefonul atât pentru activități profesionale cât și pentru relaxare. Redmi 9 suportă încărcare rapidă de 18W, astfel nu va trebui să îți întrerupi activitățile realizate de pe telefon pentru mult timp atunci când se descarcă.

Design elegant cu și mai multe opțiuni pe care le vei îndrăgi
Redmi 9 are un design impresionant care te va cuceri. Pe spate are o culoare în gradient și textură antiamprentă. Pe partea din spate are un senzor de amprentă cu formă circulară poziționat sub camere, care urmează linia de design a seriei Redmi. Toate acestea fac Redmi 9 un telefon confortabil atunci când este ținut în mână ușor de deschis.

Redmi 9 este dotat cu o mufă de 3.5mm pentru căști, infraroșu și NFC multifuncțional**. De asemenea, telefonul are dual SIM și un slot suplimentar pentru microSD. Cu Redmi 9, utilizatorii nu trebuie să facă niciun compromis, pot avea tot ce își doresc de la un telefon.

Redmi 9 va fi disponibil în 3 variante de culoare: Carbon Grey, Ocean Green și Sunset Purple.”