iOS 14: Vestea GROZAVA pentru Autonomia Bateriei (VIDEO)

iOS 14 are comparata autonomia bateriei telefoanelor iPhone cu iOS 13.5.1, iar in clipul video de mai sus puteti veda ce diferente exista intre cele doua sisteme de operare pe care utilizatorii le pot instala in telefoanele lor acum.

iOS 14 obtine un scor cu 10% mai bun in ceea ce priveste autonomia bateriei pe un telefon iPhone 11, comparatia cu iOS 13.5.1 fiind facuta folosind aplicatia de benchmarking Geekbench, deci vorbim totusi despre o veste buna.

iOS 14 este testat in prima versiune beta in momentul de fata, deci e foarte posibil ca lucrurile sa se schimbe pana cand va fi lansata si versiunea finala, insa ramane de vazut ce se va intampla in testele urmatoare ale sistemului de operare.

Articolul precedentiPhone 12 vine cu o Surpriza care nu-ti va fi prea utila
Articolul următorXiaomi lanseaza Redmi 9 pentru clientii din Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.