BANCA Transilvania: Anunt UIMITOR, Toti Clientii Sunt Vizati

BANCA Transilvania are un anunt uimitor pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ofera exclusiv astazi pentru toata lumea, si cat de important este.

BANCA Transilvania paddle

BANCA Transilvania are astazi un nou anunt uimitor, care desigur ca ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si desigur ca vorbim despre o noua veste foarte buna pentru toata lumea. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania organizeaza o noua sesiune a BT Pay Day, concursul aproape saptamanal in cadrul caruia le ofera clientilor din Romani posibilitatea de a castiga unele premii care nu ajung foarte desprin cam orice fel de concursuri.

BANCA Transilvania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga in aceasta sesiune a BT Pay Day un paddle board, da ati citit bine, unul precum cel pe care-l puteti vedea in imaginea de mai jos. Cei de la BANCA Transilvania au avut o serie de premii foarte indraznete in ultimele sesiuni ale BT Pay Day, insa acesta este unul dintre cele mai interesante oferite pana in momentul de fata, si poate ca ar fi bine sa profitati de ocazie acum.

BANCA Transilvania: Anunt UIMITOR, Toti Clientii Sunt Vizati

BANCA Transilvania are pentru BT Pay Day fix acelasi tip de regulament pe care l-am vazut de fiecare data, adica toti clientii trebuie sa fie activi in aplicatia BT Pay pentru a intra in concurs. Asta inseamna ca toti cei care folosesc aplicatia celor de la BANCA Transilvania pentru tranzactii, transferuri de bani, donatii, sau plati mobile, vor fi automat inscrisi in concursul pentru a castiga acest paddle board, insa doar daca fac asta astazi.

Tu ai votat premiul pe Insta, noi îl aducem. 😄 Joi, 2 iulie, orice plată cu telefonul intră automat în tragerea la sorți pentru un paddle board. 🏄🏾‍♂️#PreaCaldPentruCash #ApplePay #BTPay

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 1 iulie 2020

BANCA Transilvania desfasoara acest concurs in exclusivitate doar in cursul aceste zile, nu si in alte zile din saptamana, astfel ca daca nu profitati acum de ocazia de a participa, atunci pierdeti oportunitatea de a castiga. Cei de la BANCA Transilvania au organizat toate concursurile in fix acelasi mod pentru clientii din Romania, o singura zi de participare, si obligatia de a folosi aplicatia BT Pay pentru inscriere in concurs, deci daca ati mai participat, stiti ce trebuie sa faceti.

BANCA Transilvania va alege castigatorii la o data ulterioara, si desigur ca ii va contacta in prealabil pentru a le spune ce premiu au castigat, asa ca daca sunteti unul dintre cei norocosi, veti sti din timp.