Android: VIDEO, Functia GROZAVA ASTEPTATA de Ani de Zile

Android are prezentata intr-un nou clip video o functie foarte asteptata de cativa ani de zile de catre utilizatori din intreaga lume, iata ce aduce ea.

Android are implementata de catre compania Google o noua functie grozava pe care foarte multa lume o astepta de ani, si ani, de zile pentru propriile telefoane, iar acum ea ajunge intr-un final. Functia se numeste Nearby Sharing, iar unii o compara cu AirDrop pentru iPhone si iPad, ea permitand partajarea rapida de fisiere prin Wi-Fi in Android la viteze mari, ceva ce pe produsele Apple este disponibil de foarte multa vreme, si este foarte apreciat de oameni.

Android are aceasta functie noua disponibila in Android 10 si 11, pe o gama foarte diversificata de telefoane mobile, iar asta inseamna ca milioane, peste milioane, de oameni se vor putea bucura de ea. In clipul vidoe de mai sus puteti vedea cum functioneaza Nearby Sharing pe Android, iar ideea din spatele sistemului este la fel de simpla precum cea din spatele AirDrop, totul find implementat in mod nativ pentru telefoanele celor de la Google.

Android: VIDEO, Functia GROZAVA ASTEPTATA de Ani de Zile

Android are aceasta functie oferita in versiune beta in momentul de fata pentru unii utilizatori, in mod complet aleator, astfel ca nu oricine are posibilitaea de a se folosi de aceasta functionalitate. Totusi, cei carora le este ea oferita prin Google Play Services, vor vedea exact ceea ce vedeti si voi in clipul video de mai sus, adica o interfata foarte simpla din Android care va permite sa trimiteti fisiere catre oricine in doar cativa pasi simpli.

Android are tot acest sistem implementat intr-un mod foarte similar cu cel pe care il stim de la telefoanele iOS si AirDrop, inclusiv unele elemente de interfata fiind similare cu ce ofera Apple. Transferul de date se face prin Wi-Fi, la viteze mari, pot fi transferate mai multe fisiere in Android, poate fi blocata primirea de la orice fel de persoane, iar compatibilitatea pare sa fie destul de extinsa, mai ales ca ea poate fi extinsa multumita implementarii prin Google Play Services.

Android va aduce aceasta functie pentru foarte multa lume, si va indeplini o cerere foarte veche a oamenilor, insa e nevoie de o conexiune Bluetooth pentru interconectarea dispozitivelor.