Huawei: INOVATIA Majora Adusa pentru MATE 40 Pro si MATE X2

Huawei urmeaza sa ofere in MATE 40 Pro si MATE X2 o inovatie extrem de interesanta care le va aduce tuturor clientilor un beneficiu important.

Huawei supercharge MATE 40 Pro

Huawei vrea sa-si surprinda iar clientii din intreaga lume cu noutati importante in telefoanele pe care le va lansa in urmatoarele luni, iar de aceasta data vorbim despre MATE 40 Pro si MATE X2. Conform unui cunoscut leaker asiatic, Huawei intentioneaza sa implementeze in MATE 40 Pro si MATE X2 un nou sistem de incarcare foarte rapida numit SuperCharge, el fiind o versiune cu fir a sistemului wireless integrat in seria P40 din aceasta primavara.

Huawei va oferi practic posibilitatea de a incarca MATE 40 Pro si MATE X2 la viteze mult mai mari decat cele pe care le stim pentru actualele modele de telefoane pe care le are la vanzare, iar asta e foarte bine. Desigur ca Huawei nu va ajunge din urma concurenta de pe piata chinezeasca, iar asta pentru ca OPPO si Xiaomi au sisteme chiar mai rapide, insa MATE 40 Pro va veni cu siguranta cu ceva care sa le “tina piept”, si ceva superior fata de ceea ce ofera Apple si Samsung.

Huawei: INOVATIA Majora Adusa pentru MATE 40 Pro si MATE X2

Huawei supercharge MATE 40 Pro X2

Huawei a incercat sa nu permita aparitia prea multor leak-uri in legatura cu aceste schimbari pe care le va oferi pentru MATE 40 Pro, sau MATE X2, astfel ca abia in urmatoarele saptamani vom afla mai multe detalii. Nu ar fi exclus ca Huawei sa integreze in MATE 40 Pro si MATE X2 sisteme de incarcare rapida, prin fir, care sa fie mai mari de 50W, insa asta ar insemna si ca bateriile telefoanelor ar trebui sa fie de capacitate mult mai mare, in final.

Huawei a mai surprins in trecut cu noutati majore pentru telefoanele pe care le-a adus pe piata pentru clienti, si cu MATE 40 Pro ar trebui sa fie vorba despre ceva similar, in final. Separat de sistemul de incarcare rapida, Huawei va implementa in MATE 40 Pro si foarte multe alte schimbari impresionante, in special pentru camera, procesor, sau ecran, insa desigur ca si pretul va fi pe masura, iar aplicatiile Google vor lipsi cu desavarsire.

Huawei urmeaza sa prezinte MATE 40 Pro undeva prin toamna, poate pe 1 octombrie, asa cum ne-a spus acelasi leaker, dar deocamdata nu exista vreo alta confirmare pentru zvonul sau.