Raiffeisen Bank: Anunt SURPRIZA cu care ii Bucura pe Romani

Raiffeisen Bank are un anunt surpriza cu o veste grozava care ii bucura pe romanii din toata tara, iata ce mesaj vine de la banca la inceput de weekend.

Raiffeisen Bank moromete

Raiffeisen Bank continua seria surprizelor foarte bune pentru romanii din toata tara, iar astazi vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur va fi pe placul foarte multor romani, pentru ca vine ca o veste grozava. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank continua seria spectacolelor foarte bune din stagiunea virtuala, iar astazi au anuntat unul nou pe care il aveau in pregatire de ceva vreme actorii principali, iar in zilele urmatoarea va putea fi vazut de oricine.

Raiffeisen Bank a anuntat un spectacol care va avea loc in data de 7 iulie, si care ne va oferi posibilitatea de a urmari doua dintre personajele iconice ale uneia dintre cele mai cunoscute opere romanesti. Ilie Moromete si Cocosila vor fi interpretati de catre Marcel Iures si George Mihaita in cadrul unui spectacol care va avea loc in ziua de 7 iulie pentru toata lumea, cei de la Raiffeisen Bank urmand a transmite live intregul eveniment pentru romani.

Raiffeisen Bank: Anunt SURPRIZA cu care ii Bucura pe Romani

Raiffeisen Bank organizeaza acest spectacol ca parte a Raiffeisen Art Proiect, o initiativa care a inceput in starea de urgenta pentru a le aduce romanilor ceva mai multa cultura in aceasta perioada in care ea a lipsit. Dialogul care este pregatit pentru cele doua personaje este unul de exceptie, asa cum e si normal, iar Raiffeisen Bank a fost foarte laudata pentru ceea ce a facut pana acum in ceea ce priveste proiectele de acest gen.

Intrăm în luna iulie cu un nou spectacol în Raiffeisen Art Proiect – #StagiuneVirtuala!Marti, 7 iulie, de la ora…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Vineri, 3 iulie 2020

Raiffeisen Bank are un website in care listeaza toate proiectele pe care le-a facut pentru romani in ideea de a ii ajuta sa se bucure de ceva mai multa arta in viata de zi cu zi. In acest website sunt listate toate creatiile pe care diversi artisti le-au facut cu sustinerea celor de la Raiffeisen Bank, si vorbim dspre o lista destul de lunga, deci veti putea vedea unii dintre cei mai buni actori romani in reprezentatii de exceptie, totul de pe telefon, tableta, PC, etc.

Raiffeisen Bank va continua sa mai organizeze spectacole de acest gen in cadrul proiectului sau, astfel ca vom avea si mai multe de vazut in urmatoarele luni.