CEC Bank: Mesaj SPECIAL pentru Clienti, ce Pot Primi GRATUIT

CEC Bank are un mesaj foarte special pentru clientii sai din Romania, iata ce poti primi gratuit chiar acum, si cum beneficiezi de tot in Romania.

CEC Bank emag

CEC Bank a publicat un mesaj special pentru clientii din Romania, si puteti vedea mai jos ce anume puteti primi gratuit daca indepliniti conditiile listate, si daca aveti norocul de a fi castigatori. Cei de la CEC Bank promoveaza o campanie promotionala disponibila in aceasta pagina, si derulata de catre cei de la eMAG in parteneriat cu Mastercard, fiind oferit si un premiu care in aceasta perioada se dovedeste a fi foarte popular in Romania.

CEC Bank promoveaza o campanie promotionala in cadrul careia le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o trotineta electrica de la Xiaomi daca fac cumparaturi de la eMAG cu un card Mastercard. Nu mai putin de 5 trotinete electrice sunt oferite de catre cei de la eMAG in cadrul acestei campanii promotionale care este dedicata exclusiv clientilor CEC Bank, dar dupa cum am spus mai sus, doar celor cu carduri Mastercard, nu si VISA.

CEC Bank: Mesaj SPECIAL pentru Clienti, ce Pot Primi GRATUIT

CEC Bank trimite clientii sai catre aceasta pagina unde sunt explicate regulile care trebuie respectate pentru a participa, iar de acolo puteti descoperi si promotiile pe care le are magazinul online. Este in primul rand necesar sa aveti cardul de la CEC Bank salvat in contul de client de pe eMAG, pentru a putea fi inscrisi, dar si pentru a face plata mai repede, iar produsele comandate trebuie sa fie livrate la un easybox al magazinului.

Află cum poți participa la tragerea la sorți pentru o trotinetă electrică: http://ow.ly/uIE150Ao706#CECBank #Mastercard

Publicată de CEC Bank pe Joi, 2 iulie 2020

CEC Bank este doar partener in aceasta campanie promotionala, iar conform regulilor de inscriere la ea, clientii trebuie sa ridice acele comenzi in maxim 4 ore de la data la care au fost lasate la easybox. Campania se desfasoara doar pana in data de 10 iulie, conform celor de la eMAG, deci daca sunteti client al CEC Bank, atunci ar trebui sa va grabiti pentru ca in curand nu veti mai putea participa la aceasta promotie foarte interesanta.

CEC Bank mai are si o alta campanie promotionala care va aduce bani daca faceti cumparaturi in unele magazine din tara cu ale sale carduri, dar mai multe detalii aveti pe website-ul sau.