GTA Online: Noile SURPRIZE Oferite de Maine pentru Jucatori

GTA Online sua

GTA Online are anuntate de catre Rockstar Games o serie de noi surprize care vor fi oferite incepand de maine pentru jucatorii din intreaga lume, si dupa cum veti putea vedea mai jos, vorbim despre noutati foarte interesante care sunt integrate in platforma online.

GTA Online sarbatoreste ziua SUA cu foarte multe noutati tematice, ele fiind gandite pentru a aduce americanii in spiritul sarbtorii care are loc in fiecare an pe 4 iulie, iar cum ei sunt foarte patrioti, vor sa-si vada steagul peste tot, inclusiv in jocurile de orice tip.

GTA Online va avea o serie de obiecte foarte rare care vor fi disponibile de maine, si pentru o perioada limitata de timp, unele dintre ele putand fi gasite, sau furate, in timp ce altele vor putea fi cumparate, uneori si cu reduceri surprinzator de mari.

GTA Online are deasemenea recompense duble oferite in unele dintre misiunile disponibile incepand din 4 iulie, in timp ce reducerile pentru unele dintre obiectele din joc ajung pana la 70% in momentul de fata, deci sunt uriase in comparatie cu ceea ce era inainte.

GTA Online are extrem de multe obiecte care sunt oferite la preturi atat de mici in cat par ireale, si nu doar atat, insa toate acestea sunt puse in distributie multumita zilei SUA, deci vor disparea la un moment dat, cel putin pana anul viitor.