Orange Romania: Anuntul UIMITOR, ce Trebuie sa Stie Clientii

Orange Romania a facut un anunt uimitor care ii vizeaza nu doar pe clientii sai, ci pe toti romanii, iata ce realizare remarcabila are operatorul.

Orange Romania speedtest

Orange Romania si-a luat prin surprindere foarte multi clienti cu un anunt important de care ei trebuie sa stie chiar acum, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce foarte multa lume ar fi bine sa stie chiar in acest moment. Conform informatiilor publicate de catre cei de la Orange Romania in aceasta pagina, reteaua operatorului a fost certificata ca fiind cea mai buna din Romania, iar asta de catre cei de la Ookla, care detin platforma Speedtest.

Orange Romania a fost certificata de catre cei de la Speedtest ca avand cea mai rapida retea de internet mobil din Romania in perioada 1 ianuarie 2020 – 1 iulie 2020. Vorbim despre platforma online prin care se fac cele mai multe teste de viteza pentru internet fix, sau mobil, una in care lumea are incredere, iar cei de la Orange Romania primesc o certificare care surprinde foarte multa lume, desi n-ar prea trebui sa stea asa lucrurile in ceea ce ii priveste.

Orange Romania: Anuntul UIMITOR, ce Trebuie sa Stie Clientii

Orange Romania speedtest certificare

Orange Romania a primit deasemenea certificare pentru reteaua mobila din Romania care are cea mai buna acoperire in toata tara, iar asta pentru toate tehologiile la care ne ofera acces. Orange Romania a fost deasemenea certificata de catre cei de la Speedtest ca avand cea mai buna retea mobila din Romania, ceva ce desigur ca nu e usor de obtinut, insa iata ca investitiile facute de catre operator dau roade, si asta chiar de ceva vreme.

Orange Romania are o retea foarte rapida de internet mobil, oferind viteze de navigare pe internet de peste 150, sau chiar 200 Mbps, inclusiv in interiorul cladirilor in anumite orase. Desigur ca performantele nu sunt la fel de peste tot, insa Orange Romania se chinuie sa le ofere clientilor din Romania cea mai buna experienta posibila, si in anumite orase chiar are performante neasteptat de bune, ceea ce este bine, in final, pentru noi.

Orange Romania este cel mai mare operator de telecomunicatii din tara noastra, iar conform celor de la Speedtest, are si cea mai buna retea de telefonie mobila de care ne putem folosi.