DACIA Duster: VIDEO, Noul Model SPECIAL Lansat de Renault

DACIA Duster a fost lansat intr-un nou model special de catre Renault, iata ce schimbari mari aduce in comparatie cu modelele vandute in Romania.

DACIA Duster este cel mai popular SUV vandut in Romania, si unul dintre cele mai populare din Europa, insa ceea ce foarte multa lume nu stie este ca masina care se vinde la noi, nu e aceeasi care se vinde in alte tari. In clipul video de mai sus puteti vedea versiunea pentru India a DACIA Duster, acolo masina fiind vanduta sub brand-ul Renault, iar asta inseamna ca are parte de niste imbuatatiri la care doar putem visa in Romania, din pacate pentru noi.

DACIA Duster este vanduta in India cu un upgrade substantial facut pentru caroserie, ceva ce poate vom vedea in versiunea facelift care va fi lansata in Romania la inceput de an 2020. Puteti vedea ca atat pentru partea frontala, cat si pentru spatele masinii exista schimbari, DACIA Duster pentru India, vanduta sub brand Renault, avand farurile usor modificate, stopurile mai mult modificate, si diverse schimbari pentru caroserie, in general.

DACIA Duster: VIDEO, Noul Model SPECIAL Lansat de Renault

DACIA Duster este vanduta in India intr-o versiune Turbo X-Tronic, adica vine cu noua cutie CVT pe care cei de la Renault o folosesc pentru modelele vandute in unele tari de pe glob. In Romania nu exista o optiune de acest gen pentru DACIA Duster, insa iata ca in India, si probabil in alte zone unde masinile sunt vandute sub brand-ul Renault, situatia este complet diferita, si nu putem decat sa ne uitam cu invidie la ceea ce este oferit in aceste tari.

DACIA Duster nu are parte de schimbari uriase pentru interior, exista unele modificari, dar per total nu e vorba despre ceva ce n-ar putea fi trecut cu vederea destul de usor, in final. E foarte posibil ca unele dintre aceste modificari pe care DACIA Duster le are facute in versiunea pentru India sa se regaseasca inclusiv in versiunea care va fi vanduta in Romania din 2021, dar in mod oficial nu a fost anuntat absolut nimic pentru noul model.

DACIA Duster va avea in 2021 parte de un facelift cu unele imbunatatiri, insa schimbarile majore pentru seria de SUV-uri vor veni abia undeva prin 2025 – 2026, deci peste foarte mult timp.