WhatsApp: ATENTIE, Noua Problema SERIOASA de care NU Stiai

WhatsApp are o noua problema serioasa de care ar trebui sa stie foarte multi utilizatori, iata ce se intampla, si cum poti rezolva situatia acum.

WhatsApp photos

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, o cifra uriasa, al carui impact este resimtit la nivel global, si nu doar de Facebook. WhatsApp faciliteaza zilnic transmiterea de miliarde de mesaje, poze, si milioane, peste miloane, de clipuri video, unii utilizatori folosind servicii precum Google Photos pentru a stoca o parte din acest continut in cloud, si a elibera spatiu din terminalele proprii.

WhatsApp nu mai are, din pacate, pozele si clipurile video salvate in platforma Google Photos incepand cu cea mai recenta actualizare a aplicatiei, optiunea de salvare automata fiind dezactivata de catre Google. Compania americana si-a motivat gestul prin faptul ca foarte multi oameni au inceput sa stocheze poze si clipuri video prin Google Photos, iar din cauza spatiului ocupat de acestea, tot mai mare in pandemia Coronavirus, s-a decis oprirea salvarii automate din WhatsApp, si nu numai.

WhatsApp: ATENTIE, Noua Problema SERIOASA de care NU Stiai

WhatsApp nu este singura aplicatie afectata de aceasta situatie, iar asta pentru ca Facebook Messenger, Line, Instagram, Twitter, Viber, Snapchat, si multe alte aplicatii sunt deasemenea afectate de situatie. Pentru toate acestea nu mai este salvat nimic automat in Google Photos daca nu decideti sa activati optiunea care face totul in mod automat, iar pentru cei cu WhatsApp poate fi vorba despre o problema destul de serioasa, si multe poze, sau clipuri video, s-ar putea pierde in proces.

WhatsApp nu are ce sa faca pentru utilizatorii sai in aceasta situatie, iar asta pentru ca totul e legat de Google si Google Photos, nu de platforma de mesagerie a companiei Facebook. WhatsApp nu are afectata in vreun fel salvarea backup-urilor in Google Drive de aceasta decizie pentru Google Photos, deci nu trebuie sa va faceti griji ca exista vreo posibilitate sa nu mai aveti acele date salvate in serverele celor de la Google in urma modificarii.

WhatsApp ar putea la un moment dat sa ofere o solutie proprie pentru stocarea pozelor si clipurilor video in cloud, mai mult ca sigur ar fi interesata foarte multa lume de ea, dar nu se stie daca va veni candva.