LIDL Romania: SURPRIZA SPECIALA pentru Clienti in Magazine

LIDL Romania a facut astazi un anunt neasteptat, dezvaluind ca a pregatit o surpriza speciala in toate magazinele pentru clientii sai din Romania.

LIDL Romania SURPRIZA

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata tara, a publicat un anunt foarte interesant care ii vizeaza pe clientii din toata tara, si care are la baza cererile lor. LIDL Romania a anuntat ca pregateste o surpriza pentru cei mai plimbareti dintre fanii sai, si cel mai probabil ea va viza toate magazinele din tara, pentru ca doar acolo se gasesc produsele si ofertele pe care lantul de magazine le are in acest moment.

LIDL Romania nu a dat in vreun fel de inteles ce urmeaza sa aiba pentru clientii sai, insa ar putea fi vorba despre orice fel de oferte, concursuri, sa ce le mai trece prin cap celor din spatele lantului. Printre comentariile la postare se afla unul care sugera ca LIDL Romania ar urma sa ofere WiFi gratuit in magazinele sale, dar e destul de improbabil sa fie totusi vorba despre ceva atat de “mic” pentru clientii care asteapta produse cu reduceri.

LIDL Romania: SURPRIZA SPECIALA pentru Clienti in Magazine

LIDL Romania are in cam fiecare saptamana promotii foarte interesante la produsele pe care le pune la vanzare, astfel ca mai toata lumea se asteapta sa vada ceva legat de acest lucru. Desigur ca n-ar fi exclus sa vedem la LIDL Romania si vreo categorie noua de produse pe care o pune la vanzare, insa exaxct precum in cazul anterior, detalii nu exista, si ar putea fi vorba despre chiar orice, atat timp cat magazinul nu-si dezvaluie adevaratele intentii.

Voi ne-ați scris, noi v-am ascultat, așa că vă pregătim o surpriză! ☺️Mai multe detalii în curând. #MeritiSaFiiSurprins

Publicată de Lidl Romania pe Vineri, 3 iulie 2020

LIDL Romania a anuntat chiar zilele trecute o serie de surprize extrem de interesante pentru clientii din Romania, ele referindu-se la ceea ce va exista incepand de saptamana viitoare in magazine. LIDL Romania are in website-ul sau un catalog in care sunt prezentate promotiile bune de care se pot bucura clientii, si pana cand va fi anuntata aceasta surpriza, va puteti uita acolo la ceea ce veti putea cumpara incepand de luni din toate locatiile sale.

LIDL Romania va dezvalui, cel mai probabil, undeva pe saptamana viitoare ce noutati a pregatit in cadrul acestei surprize speciale, dar va mai trebui putina rabdare pana cand totul va deveni oficial.