BRD Romania: Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Tara

BRD Romania are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din toaata tara, iata ce trebuie sa stie toti in momentul de fata, si ce sa faca.

BRD Romania scutiri

BRD Romania are un anunt important care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, fie ca este vorba despre persoane fizice, sau companii, banca incercand sa vina in ajutorul tuturor in aceasta perioada. Vorbim despre o solutie proprie pe care cei de la BRD Romania incearca sa o ofere pentru clientii care au nevoie in aceasta perioada de ajutor, ea fiind gandita pentru cei care sunt afectati de pandemia de Coronavirus, si trebuie sa-si amane ratele.

BRD Romania vine cu aceasta solutie ca una suplimentara in raport cu ceea ce ofera deja Guvernul Romaniei pentru romanii care au nevoie de o amanare a ratelor pentru creditele de care beneficiaza. In website-ul propriu, cei de la BRD Romania ofera informatii detaliate cu privire la ceea ce presupune aceasta solutie de a ajuta clientii, fie ca sunt persoane fizice, PFA, PL, micro-companii, astfel ca oricine se poate bucura de ajutor, daca are nevoie de el.

BRD Romania: Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Tara

BRD Romania le ofer aclientilor persoane fizice posibilitatea de a isi suspenda plata capitalului, dobanzilor, si comisioanelor pentru credite timp de 3 luni de zile, si prelungirea duratei creditului cu durata amanarii. Dobanda si comisioanele vor fi recalculate si reesalonate pentru intreaga durata a creditului, fara alte costuri, insa aceasta prevedere nu se aplica si pentru creditele Prima Casa daca durata noua ar depasi-o pe cea maxima de 360 de luni.

BRD Romania are ceva similar disponibil inclusiv pentru micro-companii, PFA, si PL, acolo fiind posibila solicitarea unei perioade de gratie de 3 luni la plata ratelelor din principal, si pentru dobanzi. Perioada de creditare se prelungeste cu perioada de gratie, insa se scuteste plata comisioanelor lunare, iar dobanda va fi reesalonata pentru durata noua a creditului, astfel ca in final clientul beneficiaza totusi de o pauza in plata datoriilor catre banca.

BRD Romania are toate informatiile despre aceste ajutoare disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca puteti afla acolo tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu acest proces important.