Kaufland: Vestea pentru Clienti, ce va DISPAREA din Magazine

Kaufland a facut astazi un anunt care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iata ce urmeaza sa dispara din magazinele sale in curand.

Kaufland disparitie

Kaufland a facut astazi un anunt pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca in curand urmeaza sa dispara din magazinele sale din toata Romania ceva ce unii au fost interesati sa ia. Mai exact, Kaufland a anuntat ca incepand cu data de 14 iulie urmeaza sa dispara din magazinele sale cartonasele Animaterra pe care foarte multi clienti le-au colectionat pentru a le oferi copiilor ceva mai multa ocupatie in aceasta perioada din an.

Kaufland a lansat cu destul timp in urma campania prin care le-a oferit clientilor posibilitatea de a primi cartonase Animaterra din magazinele sale la cumparaturi, sau de a cumpara separat diverse pachete. In baza a ceea ce spune astazi Kaufland, se pare ca din 14 iulie acestea urmeaza sa dispara in totalitate din magazinele sale, si daca nu ati colectionat pana atunci toate cele de care aveati nevoie, nu veti mai putea sa o faceti, din pacate.

Kaufland: Vestea pentru Clienti, ce va DISPAREA din Magazine

Kaufland a creat o intreaga lume de poveste in jurul Animaterra 3, ceva ce a generat destula ocupatie pentru foarte multi copii, insa povestea se va termina in data de 14 iulie, dar cel mai probabil temporar. Cei de la Kaufland sunt deja la a treia poveste a Animaterra, deci e de presupus ca se va merge chiar mai departe de atat in viitor, doar ca deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand ar urma sa fie organizata o noua campanie de catre ei.

Mai ai timp până pe 14 iulie să colecționezi toate cele 48 de cartonașe cu personajele și elementele de basm din…

Publicată de Kaufland Romania pe Vineri, 3 iulie 2020

Kaufland stie cat de importante sunt pentru copii povestile de acest gen, astfel ca incearca sa le ofere cat mai multe motive sa isi ocupe timpul zilnic cu ele, in loc sa iasa afara in caldura dogoritoare. Inca mai gasiti in magazinele Kaufland cartonasele Animaterra 3, impreuna cu cataloagele pe care magazinul le vinde, dar separat de asta exista si multe alte produse legate de campanie pe care le puteti cumpara de la magazin, daca sunteti interesati.

Kaufland are deasemenea in magazinele sale si foarte multe alte promotii foarte bune de care puteti profita, insa desigur ca totul depinde de ceea ce doriti voi sa achizitionati la reducere.