Samsung GALAXY Note 20: PRETURI Incredibil de Mari Anuntate

Samsung GALAXY Note 20 are preturi incredibil de mari anuntate pentru clientii care asteapta noile modele de telefoane, iata surpriza neasteptata.

Samsung GALAXY Note 20 scumpire

Samsung GALAXY Note 20 are preturi incredibil de mari anuntate pentru lansarea care va avea loc in aceasta toamna, ele fiind cu mult peste ceea ce se astepta foarte multa lume vis-a-vis de aceste modele. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa coste cu mult, mult mai mult decat modelele care sunt puse acum in vanzare, din seria anterioara, ceea ce ne arata ca Samsung ar vrea sa-si recupereze o parte dintre banii pierduti in ultimele luni.

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa fie vandut de catre cei de la Samsung la preturi care incep de la 1250 de euro, sau cel putin asta sustine o sursa din Grecia care ar fi aflat intentiile coreenilor. Samsung GALAXY Note 20 Plus ar urma sa coste 1499 euro, din nou o suma incredibil de mare, care nu pare sa fie logica pentru aplicare pentru un asemenea model de telefon, asa ca preturile acestea trebuie privite ca fiind posibile, dar nu 100% valde pentru telefoane.

Samsung GALAXY Note 20: PRETURI Incredibil de Mari Anuntate

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa fie cu 250 de euro mai scump decat modelul Note 10 lansat in vara anului trecut, diferenta fiind una mult prea mare, ceea ce desigur ca nu-i va bucura pe clienti. Pe de alta parte, nici in cazul Samsung GALAXY Note 20 Plus situatia nu e mai buna, si asta pentru ca inclusiv in acest caz pretul este cu foarte mult peste asteptarile clientilor, si e posibil ca vanzarile sa fie cu mult sub asteptarile clientilor care vor sa cumpere telefoanele.

Samsung GALAXY Note 20 si Samsung GALAXY Note 20 Plus sunt doua telefoane foarte asteptate, iar asta pentru ca urmeaza sa aduca si foarte multe noutati bune pentru clienti, dar la preturi accesibile. Preturile acestea prezentate pentru noile modele de telefoane din seria Samsung GALAXY Note 20 sunt cu foarte, foarte, mult peste asteptarile oamenilor, si daca e sa fim sinceri, nici nu prea au vreo justificare, dar daca vor fi aplicate, fie sunt platite, fie nu.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat, cel mai probabil, in cadrul unei conferinte care va avea loc in data de 5 august, insa vanzarile in magazine urmeaza sa inceapa undeva pe final de luna.