DACIA Logan 2021: Schimbari SPECIALE Oferite in Noua Serie

DACIA Logan 2021 are foarte multe schimbari speciale pregatite pentru lansarea de anul viitor, iata ce vom vedea pentru noua serie de automobile.

DACIA Logan 2021

DACIA Logan 2021 este urmatoarea mare revolutie pe care DACIA vrea sa o faca in domeniul auto in urmatorii ani, iar pentru a-si indeplini obiectivele pregateste o foarte mare schimbare pentru masinile sale. DACIA Logan 2021 va fi una dintre aceste mari schimbari, masina urmand a veni cu platforma CMF-B “Low Spec”, adica o versiune inferioara a platformei folosite in Renault Clio V, iar asta pentru ca pretul masinii trebuie sa fie mai mic decat cel pe care-l au masinile francezilor.

DACIA Logan 2021 in versiunea aceasta urmeaza sa fie vanduta inclusiv cu un motor GPL, cel putin conforn presei din Franta, asa cum se va intampla inclusiv in cazul Sandero 3. Ambele masini urmeaza sa aiba la baza aceeasi platforma, doar ca in cazul DACIA Logan 2021 vorbim despre o masina care are o baza mai lunga pentru ca este mai mare decat Sandero 3, dar la interior ambele masini vor avea fix aceleasi schimbari pregatite de catre cei de la DACIA.

DACIA Logan 2021: Schimbari SPECIALE Oferite in Noua Serie

DACIA Logan 2021 nu va ave si un model MCV disponibil, iar asta pentru ca el va fi inlocuit de catre noul model al Lodgy, care are si 7 locuri in interior, ceea ce va permite transportarea mai multor persoane. Ideea de a renunta la versiunea MCV a DACIA Logan 2021 mai mult ca sigur nu va fi pe placul multora, insa Dokker nu dispare, deci cei care vor dori sa transporte marfa, vor avea aceasta alternativa disponibila tot inceput din prima parte a anului viitor.

DACIA Logan 2021 nu va fi oferita si intr-o versiune hibrid chiar de la bun inceput, iar asta pentru ca Lodgy va veni cu o asemenea schimbare, pe platforma E-Tech, si probabil ca va fi oferita exclusiv in acest model. Pe de alta parte, DACIA Logan 2021 va avea motorizarile pe care le vedem la modelele de acum, si, cine stie, poate vor mai veni inclusiv alte schimbari importante pentru cei care sunt dornici sa cumpere noile modele de masini.

DACIA Logan 2021 ar putea fi prezentata in cadrul salonului auto de la Paris din octombrie, insa in magazine va ajunge mult mai tarziu, cel mai probabil undeva pe la inceput de an 2021.