Netflix: SURPRIZA Totala pentru Abonatii din Intreaga Lume

Netflix pregateste o surpriza grozava pe care abonatii o asteptau de foarte multa vreme, iata ce urmeaza sa ne ofere foarte curand platforma de streaming.

Netflix intunecat

Netflix vine cu surprize grozave pentru noi nu doar in ceea ce priveste noile filme si seriale din platforma, compania americana avnad unele inclusiv pe partea de schimbari care sunt oferte in aplicatiile pentru iPhone si Android. In acesta idee, Netflix lucreaza in momentul de fata la un dark mode pentru aplicatiile sale, el fiind descoperit in urma analizarii, cel mai probabil, a unei versiuni beta a aplicatiei pentru telefoanele mobile, unde de obicei se descopera aceste noutati.

Netflix este una dintre companiile care are peste 100 de milioane de utilizatori ai aplicatiilor sale, iar implementarea unui dark mode este ceva normal, pana la urma, pentru ceea ce ofera compania. Netflix intra totusi in radul “lumii” cu aceasta modificare, si asta pentru ca pana acum foarte multe alte aplicatii foarte populare au implementat un dark mode pentru iPhone si Android, insa pentru aceasta platforma s-a cam intarziat implementarea.

Netflix: SURPRIZA Totala pentru Abonatii din Intreaga Lume

Netflix nu a dat in vreun fel de inteles ca urmeaza sa implementeze un dark mode pentru aplicatiile sale, insa din moment ce exista suport pentru aceste teme in iOS si Android, integrarea e mult mai usoara. Netflix n-ar avea extrem de mult de lucru pentru a implementa un dark mode in aplicatille pentru iPhone si Android, astfel ca totul depinde de ceea ce vrea sa faca in final compania americana pentru abonatii care-i folosesc serviciile in aceasta perioada.

Netflix a implementat in ultima vreme mai multe functii interesante pentru aplicatiile disponibile pe iPhone si Android, iar ele vor continua sa vina, fara discutie. Multe dintre aceste functii au fost cerute de foarte multa vreme de catre abonati pentru a avea parte de cea mai buna experienta pentru filmele si serialele pe care Netflix le distribuie prin platforma sa de streaming, si a fost laudata pentru unele dintre imbunatatirile pe care le-a facut.

Netflix va lansa acest dark mode abia in momentul in care el va fi 100% pregatit pentru a fi oferit, astfel ca mai avem de asteptat pana cand acest lucru se va intampla, intr-un final.