Raed Arafat: AVERTIZARE importanta privind Coronavirus in Romania

0

raed arafat avertizare romania coronavirus

Raed Arafat face o avertizare foarte importanta cu privire la panademia de Coronavirus care inca se desfasoara cu putere in Romania, spunand ca tara noastra a ramas in continuare pe un trend crescator, ceea ce este oricum vizibil in baza numarului mare de cazuri raportate zilnic.

Raed Arafat spune totusi ca daca sunt respectate masurile de protectie, si nu ascultam toate dezinformarile care se fac in mod constant in diverse medii online, sau la TV, exista sanse reale de a putea controla cresterea numarului de infectari, intr-o anumita masura.

Raed Arafat spune ca, din pacate, Coronavirus este o boala care se transmite foarte repede in randul comunitatilor, si ca acum exista o transmitere comunitara accentuata, ceea ce este o problema foarte serioasa.

“Noi acum suntem pe un trend crescător din păcate și totul depinde de cum ne raportăm la acest virus. Dacă ne izolăm de aglomerațîi, dacă purtăm mască, dacă igiena este respectată, dacă sunt respectate regulile de bază putem controla situația. Dacă nu, este posibil că situația să scape de sub control.

Să nu expunem alte persoane la risc! Să nu ascultăm dezinformările care pun problema ca și cum cel autizolat este în pușcărie. Încercăm să protejăm comunitatea și chiar pe persoana respectivă. Să respecte mai departe regulile de izolare din simț civic, dacă se poate, și să lase la o aprte toate aceste dispute pe linie politică.”