Vodafone: TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT Anunt

Vodafone are un nou anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata cu ce ii surprinde operatorul pe toti incepand de astazi.

Vodafone look4k

Vodafone surprinde astazi cu un anunt la care foarte putina lume se astepta, iar asta pentru ca vine cu o noutate extrem de interesanta, una pe care cam era cazul sa o vedem in Romania. Vodafone a dezvaluit faptul ca pentru clientii care ii folosesc serviciile de televiziune urmeaza sa fie disponibil un nou canal 4K, Look 4K, iar acesta vine impreuna cu un concurs care ne aduce posibilitatea de a castiga si un televizor 4K de la operator.

Vodafone a lansat Look 4K in pozitia 168 din grila de programe pe care o pot accesa clientii care ii folosesc serviciile de televiziune in momentul de fata, el alaturandu-se Eurosport 4K, si Travel 4K, daca nu ma insel. Lansarea Look 4K aduce posibilitatea de a castiga un televizor 4K, a carui model nu este cunoscut deocamdata, insa partea buna este ca Vodafone le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a participa la tragerea la sorti.

Vodafone: TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT Anunt

Vodafone a lansat acest nou canal in luna iulie, iar concursul este disponibil de astazi, 4 iulie, pentru toti clientii sai din Romania, iar dupa cum puteti vede mai jos, exista interes pentru el. Avand in vedere ca DIGI 4K si Eurosport 4K erau singurele posturi de televiziune 4K care transmiteau evenimente sportive, era de asteptat ca Look 4K sa apara la un moment dat, si e posibil ca Vodafone sa il transmita in exclusivitate in acest moment.

#CONCURS: Câștigă un televizor 4K și prinde acțiunea în cele mai uimitoare detalii! Look 4K, cel mai nou canal UltraHD…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

Vodafone a inceput sa aiba o serie de oferte extrem de interesante dupa ce a cumparat UPC, si a inceput sa le ofere clientilor inclusiv servicii de televiziune, iar asta e perfect normal, pana la urma. Vodafone incearca sa isi creasca substantial baza de clienti de servicii de televiziune, iar ncluderea Look 4K, impreuna cu un concurs, este ceva ce ar putea atrage atentia destul de multor oameni care vor servicii de televiziune cu posturi de calitate ridicata.

Vodafone ofera Look 4K, teoretic, in toata tara, insa daca nu il vedeti inca, poate ca ar trebui sa mai faceti o scanare la grila voastra de programe pentru a il ave disponibil in lista.