BANCA Transilvania: SURPRIZA Uriasa Anuntata pentru Clienti

BANCA Transilvania a anuntat o surpriza uriasa pentru toti clientii sai din Romania, iata de ce te poti bucura chiar in acest moment la ea in tara.

BANCA Transilvania neobt

BANCA Transilvania nu se dezminte, si continua seria surprizelor bune pe care le are pentru clientii sai din Romania, iar mai jos puteti vedea ce anunt a facut banca pentru cei interesati de ea. Voribm despre NeoBT, o noua platforma de banking inteligent pe care cei de la BANCA Transilvania vor sa o lanseze pentru clientii din Romania, iar cu aceasta ocazie au si surprize bune pregatite pentru clientii din toata tara, char din acest moment.

BANCA Transilvania le ofera 50 de vouchere pentru NeoBT celor care se inscriu intr-un concurs pe care il organizeaza in momentul de fata institutia financiara prin intermediul Facebook. Vorbim despre vouchere care le vor fi acordate celor care vor sa incerce nou sistem gandit de catre BANCA Transilvania, iar pana in momentul de fata s-au inscris peste 1000 de oameni pentru a primi un asemenea voucher de la banca si a testa sistemul.

BANCA Transilvania: SURPRIZA Uriasa Anuntata pentru Clienti

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania, astfel ca interesul foarte mare pe care-l inregistreaza pentru acest sistem este unul cat se poate de normal. E logic sa vedem foarte multi oameni dornici sa testeze un sistem care ar putea sa le usureze foarte mult experienta de a folosi serviciile pe care le ofera BANCA Transilvania, iar pana maine noapte va puteti inscrie fara probleme pentru a incerca noua inovatie a bancii.

Știm cât de mult îl așteptați pe Neo.🥺Așa că, azi vă dăm o veste bună.Avem 50 de vouchere Neo pentru voi – și este all…

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 2 iulie 2020

BANCA Transilvania nu a dezvaluit foarte multe in legatura cu acest nou sistem de banking la care lucreaza mai mult ca sigur de ceva vreme, insa chiar si asa, interesul e foarte mare. Nu se stie foarte clar nici cand BANCA Transilvania va lansa NeoBT, asa ca ramane sa vedem ceea ce va fi oferit pentru toata lumea, dar probabil ca asteptarea nu va fi una chiar atat de lunga precum isi imagineaza foarte multa lume, deci trebuie rabdare multa.

BANCA Transilvania incearca mereu sa vina cu inovatii interesante pentru clientii sai din toata Romania, iar NeoBT ar putea fi marea surpriza pe care foarte multi o asteptau.