Huawei: Vestea GROZAVA Care ii Vizeaza pe Clientii Romani

Huawei are o veste grozava pentru clientii sai din Romania, dar si din alte tari din Europa, iata ce decizie foarte buna a luat compania chinezeasca.

Huawei bolt

Huawei are o veste grozava pentru clientii sai din Romania, si din multe zone din Europa, iar asta pentru ca saptamana viitoare va fi oferit ceva ce foarte multa lume are nevoie in noile telefoane. Mai exact, cei de la Huawei vor anunta prima colaborare importanta cu o platforma de ridesharing, mai exact, din moment ce UBER nu are aplicatia in AppGallery pentru instalare in telefoanele chinezilor, cei de la BOlt au luat decizia de a incepe o colaborare cu ei.

Huawei aduce practic in AppGallery o foarte importanta aplicatie de ridesharing, iar toti cei care au noile modele de telefoane, care nu au Google Play Store, se vor putea bucura de ea chiar din zilele urmatoare. Bolt este disponibila inclusiv in Romania, si este surprinzator de populara, cei de la Huawei fiind foarte interesati sa le ofere tuturor clientilor o experienta cat mai apropiata de cea pe care o au daca au si Google Play Store disponibil.

Huawei: Vestea GROZAVA Care ii Vizeaza pe Clientii Romani

Huawei le permite oamenilor sa instaleze totusi aplicatia UBER din magazine alternative de aplicatii prin intermediul Petal Search, insa iata ca prefera sa incheie o colaborare cu cei de la Bolt. Avand in vedere ca Bolt este o companie europeana, colaborarea e posibila, iar asta pentru ca in Europa cei de la Huawei nu au parte de interdictii vis-a-vis de colaborare cu entitati locale.

Huawei ar putea plati pentru acest partneriat cu Bolt, care in esenta este fix precum UBER, doar ca este localizata in Europa, si nu are parte de o prezenta globala la fel de mare. Huawei face totusi eforturi foarte mari pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta pe care poate sa o ofere in aceste conditii, dar daca Donald Trump nu va mai fi presedinte al SUA, atunci e posibil ca situatia companiei sa se schimbe radical in urmatoarele luni.

Huawei va mai aduce cu siguranta si foarte multe aplicatii utile in AppGallery, gasind deja un inlocuitor bun pentru Google Maps, asa ca ramane de vazut ce surprize vor mai fi pregatite.