Orange: SURPRIZELE URIASE din Vara pentru Clientii Romani

Orange a anuntat o serie de surprize uriase in aceasta vara pentru toti clientii din Romania, iata de ce ne putem bucura chiar acum de la operator.

Orange temperatura

Orange a anuntat o serie de surprize extrem de interesante pentru clientii sai din Romania, iar ele au legatura cu temperaturile foarte mari din aceasta vara, insa vorbim despre ceva ce operatorul face cam anual. Orange a dat in aceasta pagina startul unei noi campanii de reduceri in magazinul sau online, iar preturile mai mici de care se pot bucura clientii sunt influentate de temperaturile foarte mari care se inregistreaza in aceasta perioada in Romania.

Orange merge pe aceeasi strategie precum in cursul anilor trecuti, astfel ca reducerile de care se bucura clientii romani au valoarea egala cu cea a gradelor peste 15, care se inregistreaza in Romania. Practic, daca afara este o temperatura de 30 de grade, Orange ofera reducere de 15% in cadrul magazinului sau online pentru toate produsele pe care le vinde, iar pe masura ce temperaturile cresc, acelasi lucru se va intampla inclusiv cu reducerile.

Orange: SURPRIZELE URIASE din Vara pentru Clientii Romani

Orange are o gama variata de telefoane mobile, accesorii, si diverse alte produse electronice in magazinul sau online, iar reducerile bazate pe temperatura sunt ceva ce operatorul face de cativa ani. In aceasta pagina cei de la Orange iti arata in timp real cat de mare este temperatura in Bucuresti, orasul in baza caruia se fac aceste promotii, deci cu cat se “topesc” mai mult de caldura bucurestenii, cu atat mai mult se bucura restul tarii de reduceri.

Fiecare zi de vară îți aduce reduceri în magazinul online! Cu cât e mai cald afară, cu atât primești mai mult. ☀🔥 Află ce reducere ai acum pe oran.ge/HotSummer și profită de căldură.

Publicată de Orange pe Vineri, 3 iulie 2020

Orange are reduceri la cam toate produsele pe care le are in stoc in momentul de fata, existand desigur si unele exceptii, insa acestea sunt destul de putine, astfel ca ar trebui sa puteti cumpara ce va intereseaza. In cazul in care nu gasiti totusi oferta potrivita, atunci va trebui sa asteptati pana cand cei de la Orange vor ajunge la concluzia ca ar trebui sa ne faca oferte mult mai bune pentru produsele si serviciile pe care le au la vanzare.

Orange desfasoara aceasta promotie pe tot parcursul verii, astfel ca veti avea la dispozitie suficiente momente pentru a profita de preturile excelente din tara noastra.