RCS & RDS: ULTIMA ZI in care Clientii mai au Acest Beneficiu

RCS & RDS a intrat astazi in ultima zi in care milioane de clienti, sau romani care nu au toate serviciile, mai pot profita de acest beneficiu urias.

RCS & RDS finalitate

RCS & RDS a intrat astazi in ultima zi in care clientii sai, sau oricare dintre romanii care nu ii sunt clienti, mai au acest beneficiu urias, si se pot bucura de el pentru a avea parte de servicii ieftine. Cei de la RCS & RDS au lansat marti o campanie de promotii numita teleportarea, aceasta permitandu-le clientilor sa activeze abonamente de telefonie mobila care beneficiaza de 50% reducere pentru o perioada de 6 luni de zile, ceva ce nu ofera orice operator.

RCS & RDS vine cu aceasta oferta pentru oricare dintre clientii care vor un upgrade pentru abonamentul actual, sau pentru clientii care vor sa se porteze de la un alt operator de telecomunicatii. Oferta in sine nu e una complet noua, cei de la RCS & RDS avand-o si in trecut oferita in diverse ocazii, insa pentru a beneficia de ea este nevoie sa incheiati un contract pentru o perioada de 2 ani de zile, ceea ce e bine sa stiti de la bun inceput in aceasta promotie mare.

RCS & RDS: ULTIMA ZI in care Clientii mai au Acest Beneficiu

RCS & RDS incheie astazi campania pe care a pornit-o in cursul zilei de marti, si daca inca nu erati convinsi ca ar trebui sa profitati, sau nu, de aceasta promotie, poate ca ar fi cazul sa luati o decizie. Daca nu profitati acum de promotia pe care RCS & RDS o are, e posibil sa aveti de asteptat pana de Black Friday pentru a va putea bucura de aceasta campanie promotionala extrem de buna, deci trebuie sa fiti foarte atenti cum ganditi totul acum.

RCS & RDS va mai avea cu siguranta alte campanii cu reduceri la servicii in lunile urmatoare, insa nimeni nu stie foarte clar la ce anume va fi oferita reducerea de pret de catre operator. E posibil sa mai vedem campanii de reduceri de la RCS & RDS care vizeaza abonamentele de internet, sau televiziune, acestea fiind de obicei oferite la intervale destul de regulate de timp pentru a mai atrage noi clienti prin portare, sau a-i fideliza pe cei vechi.

RCS & RDS nu are deocamdata anuntata vreo alta promotie importanta, insa in 2020 a fost mult mai activa decat in 2019 in cea ce priveste campaniile promotionale de acest gen.