Fortnite: Surpriza URIASA la care NU se Gandeau Jucatorii

Fortnite si-a surprins jucatorii din intreaga lume cu o surpriza uriasa la care nimeni nu se astepta pentru joc, dar vorbim totusi despre ceva ce bucura extrem de multa lume pentru ca aduce o noua experienta de joc pentru toata lumea incepand de acum.

Fortnite are de acum un nou skin cu Captain America disponibil pentru jucatorii din intreaga lume, si puteti vedea in clipul video de mai sus cum arata acesta, si ce anume puteti activa pentru a folosi in cadrul jocului online in toata lumea.

Fortnite vinde acest skin nou cu Captain America la pretul de 2000 v-bucks, sau 20 de dolari, iar impreuna cu el vine si scutul iconic pe care celebrul erou Marvel il are in toate filmele in care e prezent, si dsigur ca el va poate apara in luptele cu diversi inamici.

Fortnite are disponibil inclusiv un emote nou, cu artificii, care este gandit deasemenea ca unul tematic pentru Captain American, iar acesta costa 300 v-bucks, sau 3 dolari, deci e mult mai ieftin, si mai accesibil pentru jucatorii din toate colturile lumii.

Fortnite a avut o gama variata de super-eroi integrati sub forma de skin-uri, sau diverse alte obiecte, astfel ca nu vorbim despre o idee complet noua, ci despre un erou pe care nu foarte multi se asteptau sa il vada chiar de acum in cadrul titlului.