Vodafone Romania: Ce Primesc GRATUIT Clientii in Luna Iulie

Vodafone Romania are o surpriza grozava pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru ei in cursul lunii iulie.

Vodafone Romania uhd

Vodafone Romania a facut un anunt important care ii vizeaza pe clientii sai din Romania, iata ce a decis operatorul sa ofere gratuit pentru unii dintre ei in toata luna iulie. Cei de la Vodafone Romania au anuntat in cursul zilelor trecute faptul ca postul de televiziune Look 4K este disponibil pentru clientii din toata tara, ar acesta este pus in distributie in mod gratuit de catre operator, insa este doar unul dintre cele disponibile fara plata in momentul de fata.

Vodafone Romania are disponibile pentru clientii din Romania posturle de televiziune Eurosport 4K, Insight TV 4K si Look 4K, iar toate pot fi vazute in mod gratuit pana in 12 iulie. Vodafone Romania a oferit primele doua posturi in mod gratuit pentru o anumita perioada de timp in prima parte a anului, insa aparitia Look 4K aduce o noua perioada de gratuitate pentru clientii care au si televizoare 4K pe care sa le foloseasca pentru a le vedea.

Vodafone Romania: Ce Primesc GRATUIT Clientii in Luna Iulie

Vodafone Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a vedea o gama variata de evenimente sportive multumita tuturor acestor posturi de televiziune 4K, ceea ce desigur ca va bucura multa lume. Vodafone Romania a inclus primul post de televziune 4K in grila undeva pe la sfarsitul anului 2019, la nu foarte mult timp dupa ce a cumparat UPC, in timp ce Insight TV 4K a fost inclus in gama sa de programe abia undeva de prin luna martie.

Fii parte din acțiune și prinde fiecare mișcare cu o claritate dincolo de realitate!Cu Vodafone, ai Eurosport 4K…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

Vodafone Romania a adus acum Look 4K pentru clienti in iulie, si este singurul operator de telecomunicatii din Romania care are trei canale de televiziune 4K disponibile in oferta sa. Interesant este ca pana in toamna anului trecut DIGI era singurul operator de telecomunicatii care avea un post de televiziune 4K pentru clienti, iar acum Vodafone Romania e singurul care are trei posturi de televiziune de acest gen, chiar daca nu are si DIGI 4K.

Vodafone Romania a inclus aceste posturi de televiziune pentru a atrage cat mai multi clienti in reteaua sa, si va continua sa faca asta pentru ca lumea vrea continut de inalta calitate.