Samsung GALAXY Note 20: Arma SECRETA Impotriva iPhone 12

Samsung GALAXY Note 20 are dezvaluita o arma secreta cu care va lupta impotriva iPhone 12, iata ce schimbare mare va fi oferita pentru telefoane.

Samsung GALAXY Note 20 arma

Samsung GALAXY Note 20 are dezvaluita arma secreta cu care ataca iPhone 12, dar si restul telefoanelor Huawei, Xiaomi, Vivo, OPPO, si nu numai, iar impreuna cu ea vine si data de lansare a telefonului. Samsung GALAXY Note 20 va fi lansat cu un nou tip de ecran LTPO, acesta fiind gandit special pentru a aduce imbunatatiri majore pentru experienta de care au parte clientii care folosesc telefoanele, din toate punctele de vedere.

Samsung GALAXY Note 20 va beneficia de un consum redus de energie pentru ecran multumita tehnologiei LTPO implementata de catre coreeni, dar mai mult decat atat, ea ofera si performante ridicate. In mod teoretic, Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa permita inclusiv folosirea rezolutiei inalte cu rata de refresh de 120 Hz, ceva ce multa lume a deplans in Samsung GALAXY S20 Ultra, dar poate ca acum lucrurile se schimba in bine.

Samsung GALAXY Note 20: Arma SECRETA Impotriva iPhone 12

Samsung GALAXY Note 20 ar putea avea ecranul cu o tehnologie care ar putea ajunge in iPhone 12 abia anul viitor, fiind cunoscut faptul ca Apple preia de la Samsung tehnologiile noi pentru ecranele telefoanelor. Samsung GALAXY Note 20 are anuntat acum faptul ca e posibil sa nu vina cu o rata de refresh de 120 Hz pentru ecran, insa poate ca tehnologia LTPO va aduce o schimbare in bine in ceea ce priveste tehnologiile de acest gen pentru telefoane.

Samsung GALAXY Note 20 ar deasemenea confirmat faptul ca pe data de 5 august urmeaza sa aiba loc si conferinta de lansare, iar asta chiar e o veste pe care multi clienti o asteptau. Aflasem de ceva timp ca 5 august ar putea fi ziua in care Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in mod oficial, insa totul pare sa fi devenit destul de clar acum, iar in urmatoarele doua saptamani ar trebui sa fie trimise si invitatiile online pentru acest eveniment.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat doar online de catre cei de la Samsung, insa partea proasta este ca telefonul ar pute fi cu mult, mult mai scump decat isi imagineaza multa lume.