GTA 6: VIDEO, Conceptul care a Entuziasmat foarte Multi Fani

GTA 6 este asteptat “cu sufletul la gura” de catre foarte multi dintre fanii seriei de jocuri create de catre cei de la Rockstar Games, iar un nou concept pentru ceea ce ar putea fi urmatoarea versiune a entuziasmat destul de multi dintre fanii seriei.

GTA 6 este prezentat in clipul video de mai sus cu o combinatie de imagini reale, si imagini 3D, scopul fiind de a ne arata cat de bine poate fi gandit urmatorul titlul pentru a aduce o foarte mare schimbare pentru experienta de care are parte toata lumea.

GTA 6 ar trebui sa beneficieze de un upgrade masiv pe partea grafica, acolo unde Rockstar Games deja face imbunatatiri pentru GTA 5, care va fi lansat intr-o versiune speciala pentru Playstation 5 in prima parte a anului 2021, deci vom vedea cu siguranta imbunatatiri aici.

GTA 6 ar trebui deasemenea sa ofere si un upgrade substantial inclusiv pe partea de functionalitate si experienta de joc, iar asta pentru ca e nevoie de imbunatatiri substantiale pentru ca utilizatorii sa simta intr-adevar ca vor avea parte de o experienta mult imbunatatita.

GTA 6 va fi lansat undeva pe la final de an 2022, sau inceput de an 2023, nu e foarte clar cand, insa e clar ca va aduce multe dintre schimbarile pe care le doresc foarte multi dintre fani.