Raiffeisen Bank: SURPRIZA pentru Romani, Vestea ce ne Bucura

Raiffeisen Bank a aanuntat astazi o surpriza foarte mare pentru toti romanii, nu doar clientii sai, iata vestea grozava care bucura foarte multa lume.

Raiffeisen Bank trotinete

Raiffeisen Bank a anuntat o surpriza foarte buna pentru romanii din toata tara, una care nu ii vizeaza doar pe clientii sai, ci pe toti cei care sunt interesati in aceasta perioada sa se plimbe prin orasele lor. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat lansarea inaplicatia I’Velo a trotinetelor electrice care pot fi inchiriate de catre romani pentru a se plimba pe oriunde prin orase, platind direct in aplicatie pentru cat le folosesc in viata de zi cu zi.

Raiffeisen Bank are aceste trotinete disponibile in statiile automatizate i’Velo, astfel ca ele pot fi luate de acolo dupa o rezervare facuta direct in aplicatie de catre oricine, iar apoi pot fi folosite in orase. Raiffeisen Bank nu spune si in care dintre orasele din Romania sunt disponibile aceste trotinete electrice, separat de bicicletele care sunt oricum oferite pentru romani, deci va trebui sa descarcati aplicatia si sa vedeti daca orasul vostru are asa ceva.

Raiffeisen Bank: SURPRIZA pentru Romani, Vestea ce ne Bucura

Raiffeisen Bank are de foarte multa vreme disponibile biciclete de inchiriat prin platforma I’Velo, iar acum lucrurile merg mai departe, fiind oferite si trotinete electrice pentru cei interesati. Pentru a lua o trotineta electrica e nevoie doar sa instalati aplicatia, sa scanati un cod QR pe care il asiti in locatia unde se afla trotinetele puse la dispozitie de catre cei de la Raiffeisen Bank, iar apoi va puteti plimba oriunde, doar platind pentru cursa pe care o faceti.

‼News alert!Descarcă noua versiune a aplicației I'Velo și bucură-te de noile servicii I’Velo: trotinetele sunt acum în…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

Raiffeisen Bank vine astfel sa concureze cu serviciile care sunt deja disponibile in unele orase din Romania, in principal Lime, care are deja foarte multe trotinete in unele orase mari. Raiffeisen Bank ofera totusi acest serviciu prin intermediul unei platforme care este cunoscuta la nivel national de catre foarte multa lume, si care are deja increderea foarte multor persoane care au ales sa inchirieze biciclete de la I’Velo pana in momentul de fata.

Raiffeisen Bank va extinde cu siguranta disponibilitatea acestui serviciu si in orasele in care in momentul de fata nu este disponibil, astfel ca daca inca nu va puteti bucura de el, trebuie sa aveti rabdare pentru ca asta sa se intample.