Android: ATENTIE, Anunt IMPORTANT de la Google pentru Oameni

Android are parte deun anunt important in legatura cu care ii atentioneaza pe utilizatii din lumea intraga, iata ce a facut Google pentru toata lumea.

Android iulie

Android are astazi parte de un anunt foarte important pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca Google a facut ceva foarte important de care trebuie sa stie cu totii. Mai exact, cei de la Google au decis sa lanseze pentru utilizatorii de telefoane Android din intreaga lume un nou patch pentru luna iulie, unul care aduce imbunatatiri ale performantelor, rezolvarea problemelor raportare, dar si inchiderea unor vulnerabilitati de securitate.

Android are o gama variata de vulnerabilitati rezolvate de catre cei de la Google pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, iar unele dintre ele sunt chiar critice. cei de la Google lanseaza in fiecare luna cate un patch cu rezolvari ale problemelor de securitate, si nu numai, iar asa cum se intampla de fie care data, primele telefoane cu Android care au acest patch disponibil sunt cele din seria Pixel, facute chiar de catre compania Google, si vandute la nivel global.

Android: ATENTIE, Anunt IMPORTANT de la Google pentru Oameni

Android are acest patch pus in distributie de catre cei de la Google chiar de ieri, 6 iulie, iar cei care au telefoane Pixel ar trebui sa vada deja actualizarea disponibila pentru instalare in propriile dispozitive. Cei care au alte modele de telefoane cu sistem de operare Android nu vor vedea inca actualizarea disponibila, astfel ca ei trebuie sa astepte ca producatorii telefoanelor sa inceapa distributia actualizarii si pentru dispozitivele lor.

Android are in fiecare luna aceasta problema in ceea ce priveste patch-urile de securitate pe care cei de la Google le lanseaza, ele ajungand foarte rapid pe telefoanele Pixel, insa pe alte dispozitive ajung foarte greu. Aceasta problema are la baza faptul ca producatorii de telefoane Android din restul lumii nu pun prea mare accent pe experienta de care au parte utilizatorii, astfel ca nu se grabesc sa le ofere actualizarile de acest gen pentru dispozitive.

Android va avea in luna septembrie, cel mai probabil, lansata versiunea 11 de catre cei de la Google, iar ea va veni cu si mai multe schimbari asteptate de catre foarte multi utilizatori.