Samsung GALAXY Note 20: DATA de LANSARE Anuntata Deja

Samsung GALAXY Note 20 are in sfarsit si o data de lansare dezvaluita pentru fanii din intreaga lume, iata ce planuri are compania Samsung pentru telefon.

Samsung GALAXY Note 20 21 august

Samsung GALAXY Note 20 are data de lansare anuntata deja inainte ca telefonul sa fie efectiv prezentat de catre compania coreeana, iar asta desigur ca este o veste foarte buna pentru toti cei interesati de noul dispozitiv. Se zvonea deja ca Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie prezentat pe 5 august de catre compania coreeana, insa acum aflam si faptul ca pe 21 august ar urma sa aiba loc si lansarea in magazine, ceea ce ar fi foarte bine.

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa fie disponibil pentru precomanda chiar din ziua in care va fi prezentat in cadrul unei conferinte organizate de catre cei de la Samsung, lucru care nu se intampla chiar atat de des, pana la urma. Pe de alta parte, pentru cei de la Samsung GALAXY Note 20 ar fi vorba despre o decizie care in final ar aduce telefonul mult mai repede pentru clientii din toata lumea.

Samsung GALAXY Note 20: DATA de este LANSARE Anuntata Deja

Samsung GALAXY Note 20 ar fi lansat in cam aceeasi perioada precum modelele de anul trecut, ceea ce nu ar fi o foarte mare surpriza pentru toata lumea, asa ca vestea in sine este una bina. Desigur ca vorbim aici despre o lansare la nivel global pentru Samsung GALAXY Note 20, iar asta deoarece Samsung vrea sa-si creasca vanzarile cat poate de repede din moment ce pandemia de Coronavirus le-a afectat atat de mult in ultimele luni de zile.

Samsung GALAXY Note 20 ar putea fi lansat deasemenea si cu unele cadouri la precomanda, inclusiv in Romania, insa care vor fi acestea, inca este destul de greu de spus, din pacate. Partea buna in toata aceasta ecuatie este ca Samsung GALAXY Note 20 va veni cu foarte multe surprize foarte bune pentru toti utilizatorii, iar aici vorbim nu doar despre specificatii, ci si despre partea de software, unele dintre ele putand fi dezvaluite in curand.

Samsung GALAXY Note 20 ar putea fi si mult mai scump decat modelele anterioare, insa mai multe despre asta vom afla undeva in cursul saptamanilor urmatoare.