BANCA Transilvania: Anuntul SPECIAL, Cererea pentru Romani

BANCA Transilvania are un anunt special cu o cerere foarte importanta pentru clientii din Romania, iata ce ar trebui sa stie cei care-i folosesc serviciile.

BANCA Transilvania mcdonalds

BANCA Transilvania a facut un anunt special pentru romanii din toata tara, unul de care foarte multi ar trebui sa tina seama, mai ales ca vorbim despre ceva ce ar putea fi de foarte mare ajutor pentru multa lume. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le spun romanilor ca incepand de acum au posibilitatea de a face donatii contactless in McDonald’s pentru a sustine familiile din toata tara care au nevoie de fonduri in aceasta perioada dificila.

BANCA Transilvania vorbeste aici despre o solutie de donatie contactless cu telefonul, sau cardul, ceva ce cu siguranta nu gasiti, sau veti vedea, chiar oriunde prin lume. BANCA Transilvania a instalat aceasta solutie de donatie contactless in parteneriat cu cei de la McDonald’s Romania, iar clientii care ajung prin oricare dintre restaurantele lantului, vor avea posibilitatea de a sustine cu diverse sume familiile care au nevoie de ajutor in aceasta perioada.

BANCA Transilvania: Anuntul SPECIAL, Cererea pentru Romani

BANCA Transilvania face de ceva vreme cereri pentru clientii din Romania, si nu numai, sa doneze bani pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus, insa acum merge chiar mai departe de atat. Solutia pentru donatii contactless a fost amplasata in nu mai putin de 20 de restaurante McDonald’s din Romania, iar clientii BANCA Transilvania probabil ca vor putea face donatii foarte usor inclusiv utilizand aplicatia BT Pay din telefoanele lor.

De acum găsești cutiile de donații contactless în alte 20 de locații McDonald's Romania. 😍 Fii cel mai cool super erou…

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 7 iulie 2020

BANCA Transilvania sustine initiativele de acest gen asa cum a sustinut si foarte multe altele de-a lungul timpului in Romania, astfel ca nu vorbim despre ceva neaparat complet nou. Totusi, daca doriti sa sustineti diverse cauze pe care le recomanda si BANCA Transilvania, atunci ar fi bine sa profitati de aceasta ocazie, si sa folositi metodele de plata contactless din restaurantele McDonald’s pentru a sustine oricare dintre cauzele nevoiase care au nevoie de ajutor.

BANCA Transilvania abia a instalat aceste dispozitive contactless pentru donatii, asa ca veti avea suficient timp pentru a dona bani cand va cumparati si de mancare din restaurante.