BCR Romania: Anunt IMPORTANT, ce Trebuie sa Stie Clientii

BCR Romania face un anunt important de care trebuie sa stie toti clientii sai din Romania, iata ce schimbare de interes a fost facuta de catre banca.

BCR Romania inlocuire

BCR Romania a publicat un nou anunt important pentru clientii sai din Romania, unul de care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care afecteaza in mod direct multa lume. Cei de la BCR Romania au publicat un mesaj prin care ii anunta pe clientii din Romania in legatura cu faptul ca daca au vreo problema de rezolvat la Contact Center, o pot face la noul numar, cel pe care il anuntasera cu ceva timp in urma.

BCR Romania pare sa fi pus deja in functiune noul numar de telefon la care pot apela oamenii care au nevoie de ajutor, iar daca sunati la cel veti, si aveti parte de un mesaj care va spune ca el e inactiv, incercati-l pe cel nou. Cei de la BCR Romania sunt in plin proces de tranzitie in momentul de fata catre un nou numar de telefon pentru Contact Center, si ar fi bine sa il treceti in telefoanele voastre pentru a sti la ce trebuie sa sunati cand aveti probleme.

BCR Romania: Anunt IMPORTANT, ce Trebuie sa Stie Clientii

BCR Romania a anuntat inca de la finalul lunii trecute faptul ca face aceasta foarte mare schimbare pentru clientii sai din Romania, iar acum vedem si primele efecte ale modificarilor sale. Cei de la BCR Romania probabil vor avea un mesaj special in Contact Center care le va spune oamenilor ca trebuie sa foloseasca noul numar de telefon pentru orice fel de probleme exista, iar asta e ceva ce toata lumea ar trebui sa aiba in vedere chiar de acum.

Dacă ai sunat la Contact Center și ai primit doar un mesaj automat, nu te îngrijora. De la 1 august, numărul nostru…

Publicată de BCR pe Marţi, 7 iulie 2020

BCR Romania vrea sa ajute oamenii sa o contacteze de fiecare data cand au probleme, iar numarul sau ar trebui trecut ca inlocuitor pentru cel care exista inainte pentru a cere ajutor. BCR Romania vrea sa ajute cat mai multi oameni sa intre in contact cu serviciile sale, iar asta pentru a evita ca ei sa ajunga intr-una dintre agentiile din toata Romania, acolo unde exista un risc de infectare, pe care oamenii il pot evita daca raman in propriile case.

BCR Romania face si alte schimbari bune pentru clientii sai din Romania, si foarte multe dintre ele sunt de bun augur, venind in ajutor in aceasta perioada complicata pentru foarte multa lume.