GTA Online: TRUCUL Grozav care te va face INVINCIBIL in Joc

GTA Online invincibil

GTA Online are dezvaluit un truc grozav pentru jucatorii din intreaga lume, unul de care oricine se poate bucura in momentul de fata, iar multumita lui puteti activa un “God Mode”, adica veti deveni invincibil, si nimeni nu va va putea omora cand va jucati online.

GTA Online are aici parte de un bug, nu despre o functionalitate pe care platforma online o ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci trebuie sa fiti constienti de faptul ca totul este oferit pentru o perioada limitata de timp, nu pentru totdeauna.

GTA Online are mai jos explicat modul in care va puteti folosi de acest truc pentru a deveni invincibil in cadrul platformei online a celor de la Rockstar Games, si puteti observa ca lucrurile sunt destul de simple pentru oricine vrea sa faca acest lucru acum.

GTA Online este una dintre cele mai populare platforme disponibile pentru jucatorii online din intreaga lume, cu milioane peste milioane de oameni care sunt activi zilnic, iar bugurile de acest gen pot strica intr-o foarte buna masura competitivitatea.

[GLITCH] God mode but you can’t kill any other players from gtaglitches

GTA Online are acest bug exploatabil de catre toata lumea, insa dupa ce deveniti invincibili nu veti putea face prea multe, deoarece nu veti putea ucide alti jucatori, iar daca suparati politia, atunci veti putea fi omorati de catre unitatile care sunt trimise pentru a va aresta.