DIGI Mobil: Schimbare URIASA care BUCURA foarte Multi Romani

DIGI Mobil are parte de o schimbare uriasa care ii bucura pe foarte multi dintre romani, iata ce decizie a fost luata de catre operator in tara noastra.

DIGI Mobil vigoare

DIGI Mobil a inceput anul 2020 cu o schmbare foarte mare pentru piata din Romania, iar asta din cauza faptului ca la Teleom s-a luat decizia de a crea mai multa concurenta pe piata de telecomunicatii. DIGI Mobil s-a vazut pusa in situatia de a deveni mult mai agresiv in fata celor de la Telekom cu ofertele pe care le face pentru clientii din toata tara, iar asta din cauza ofertelor foarte bune care au venit de la compania detinuta de catre grupul din Germania.

DIGI Mobil a avut pana acum cateva campanii foarte importante de portare, dar si de upgrade pentru clientii sai din Romania, oferindu-le reduceri substantiale in cazul in care isi prelungeau contractele, sau se portau. DIGI Mobil a oferit chiar recent reducere de 50% timp de 6 luni la abonamentele de telefonie mobila pe care le are, iar asta nu doar pentru cei care se portau, ci si pentru cei care alegeau sa faca un upgrade de la un abonament inferior.

DIGI Mobil: Schimbare URIASA care BUCURA foarte Multi Romani

DIGI Mobil si-a intensificat ofertele pe care le-a anuntat pentru clientii sai din Romania pentru ca Telekom a decis ca e nevoie sa-si creasca baza de clienti pentru serviciile de telefonie mobila. Telekom genereaza concurenta foarte mare in Romania, iar anuntul de zilele trecute ale presedintelui Consiliului Concurentei privind reticenta de a permite vanzarea diviziei de servicii fixe catre Orange are o logica, si asta e vizibil in reactia celor de la DIGI Mobil.

DIGI Mobil a avut in 2019 mai putine oferte decat cele pe care le vedem in momentul de fata pentru clienti in 2020, si asta spune foarte multe despre ceea ce se intampla pe piata de telecomunicatii din Romania. DIGI Mobil ne arata si ca poate sa le ofere clientilor promotii extrem de bune pentru produsele pe care le are la vanzare, ceva ce desigur ca este o veste foarte buna, insa in final, pentru noi conteaza ca serviciile sunt mai ieftine decat in mod normal.

DIGI Mobil are milioane de clienti in Romania, si este pe primul loc in ceea ce priveste portarile, iar acest lucru nu se va schimba prea curand la grupul de telecomunicatii din Romania.