HBO Go: Anunturile IMPORTANTE pentru Abonatii din Romania

HBO Go a publicat doua anunturi importante pentru toti abonatii din Romania, iata ce emsaje transmite platforma de streaming video la cerere acum.

HBO Go topurile

HBO Go a publicat doua anunturi importante pentru abonatii din Romania, anunturi care mai mult ca sigur vor ofer ceva mai multa ocupatie pentru cei care evita sa-si paraseasca in aceste zile caniculare casele. Vorbim despre anunturi care ne prezinta cele mai populare filme si seriale pe care HBO Go le-a avut in cursul lunii iulie pentru abonatii din Romania, si dupa cum puteti vedea mai jos, exista destul de multe titluri bune de care va veti putea bucura.

HBO Go vorbeste in primul rand despre filmele cele mai populare din platforma sa, pe primul loc fiind Maleficent, urmat de catre Gemini Man, The Hustle, sau Where’d You Go, Bernadette. Puteti vedea ca in acest top 10 al celor de la HBO Go exista foarte multe titluri foarte interesante de care oricine se poate bucura, si asta e un lucru bun pentru ca desi platforma nu lanseaza multe titluri noi lunar pentru abonati, exista totusi destule interesante oferite.

HBO Go topurile filme populare

HBO Go: Anunturile IMPORTANTE pentru Abonatii din Romania

HBO Go are si foarte multe seriale foarte interesante pe care le poate urmari oricine, iar cel mai popular dintre ele este The Great, urmat de catre Love Life, Billions, Modern Family, sau Perry Mason. HBO Go a lansat in iunie cateva seriale noi, insa dintre toate doar doua se regasesc in top 5, semn ca restul nu au atras chiar atat de mult atentia abonatilor din Romania, si desigur ca niciunul dintre ele nu este recomanesc, dar asta nu e o noutate.

HBO Go topurile seriale populare

HBO Go lanseaza mai putine flme si seriale in fiecare luna, in comparatie cu cei de la Netflix, insa platforma este oferita la un pret mult mai mic in Romania, ba chiar cu gratuitate de luni de zile de catre unii operatori. HBO Go are parte de oferte mult mai bune decat Netflix in momentul de fata in tara noastra, ceea ce nu e de mirare, din moment ce si biblioteca de filme si seriale este cu mult, mult mai mica decat cea a platformei concurente.

HBO Go poate fi testat gratuit timp de 7 zile de catre oricine e interesat de platforma, insa dupa aceea va trebui sa platiti 4 euro lunar pentru a vizualiza continutul disponibil.