iPhone 12 ar urma intr-adevar sa vina fara incarcator si casti

iPhone 12 fara incarcator casti

iPhone 12 ar urma intr-adevar sa fie lansat de catre compania Apple fara incarcator si casti in cutie, ceva ce se zvoneste de foarte multa vreme, si ceva ce ar trebui sa se adevereasca atunci cand telefoanele vor fi efectiv lansate.

iPhone 12 este unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane de pe piata, iar ideea ca unitatile sa fie vandute fara incarcator si casti in cutie e una care mai mult ca sigur nu va bucura foarte multa lume, dar Apple are alte planuril

iPhone 12 are coroborat si de catre japonezi zvonul conform caruia cei de la Apple vor sa renunte la incarcator si casti din cutia telefonului, iar acum avem confirmari de la unele dintre cele mai importante publicatii de pe glob.

iPhone 12 va avea un incarcator nou vandut separat de catre compania Apple, impreuna cu binecunoscutele casti AirPods, insa e posibil ca vechile casti EarPods sa nu mai fie puse in vanzare.

“Pe lângă faptul că va fi integrat pentru afișaje OLED pentru iPhone-ul său 5G, Apple nu va include pentru prima dată un încărcător în cutie pentru viitoarele iPhone-uri și iPad-uri viitoare din acest an. Nici Apple nu va oferi căști cu fir, au spus ei, în timp ce Apple încearcă să promoveze în continuare AirPod-urile wireless.”