Windows 10: Problema STUPIDA ce Enerveaza Multi Utilizatori

Windows 10 are o problema stupida care enerveaza foarte multi utilizatori din intreaga lume, iata ce a decis sa faca Microsoft, si cum ne afecteaza.

Windows 10 incompatibilitati

Windows 10 are o problema stupida care enerveaza foarte multi utilizatori din intreaga lume, una pe care compania Microsoft inca refuza sa o recunoasca, dar pe care va trebui sa o rezolve la un moment dat. Vorbim despre o problema cu Windows 10 din cauza careia utilizatorii nu pot instala cea mai recenta versiune a sistemului de operare cu o eroare care le spune oamenilor ca anumite setari nu sunt compatibile cu noua versiune dupa instalare.

Windows 10 are practic probleme cu setarile existente in calculatoarele unora dintre utilizatori, insa nu pentru ca ele ar fi incompatibile, ci pentru ca update-ul nu a fost dezvoltat asa cum trebuie. Puteti vedea mai jos ce fel de eroare afiseaza Windows 10 in momentul in care utilizatorii incearca sa instaleze o anumita actualizare, si din pacate vorbim despre o situatie care le da foarte mari batai de cap unor utilizatori, dar e nevoie si ca Microsoft sa o recunoasca pentru a fi rezolvata.

Windows 10: Problema STUPIDA ce Enerveaza Multi Utilizatori

Windows 10 incompatibilitati eroare

Windows 10 are un mesaj care spune ca Microsoft cunoaste aceasta problema, si ca o va rezolva in curand, insa realitatea este ca Microsoft nu stie despre existenta ei, si nu se stie cand o va rezolva. Acel mesaj de eroare este unul generic, adica e inclus de catre Microsoft pentru problemele similare de acest gen, dar nu se refera in mod specific la vruena, iar Windows 10 nu are recunoascuta in mod oficial problema pentru care este afisat respectivul mesaj.

Windows 10 are problema explicata de catre un inginer al Microsoft, care spune ca ea are la baza faptul ca exista multiple configuratii de PC-uri in lumea intreaga, si ca pentru unele pot aparea incompatibilitati. Asta desigur ca nu ajuta cu nimic oamenii care sunt afectati de probleme, dar n-ar fi totusi aceasta prima oara cand o problema de acest gen nu-si gaseste rezolvarea direct de la Microsoft, Windows 10 avand multe situatii similare in trecut.

Windows 10 are actualizarea din primavara blocata oricum pe multiple modele de PC-uri de ceva vreme, insa deblocarea va fi facuta in momentul in care cei de la Microsoft vor considera ca pot face asta in siguranta.