BRD Romania: Anunt IMPORTANT, ce Primesc GRATUIT Clientii

BRD Romania a facut un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din tara, iata ce le ofera gratuit tuturor incepand de acum, si cum profiti.

BRD Romania plateste

BRD Romania a publicat un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, si a decis intr-un final sa le ofere in mod gratuit ceva ce multi asteapta de foarte, foarte multa vreme. Mai exact, ieri cei de la BRD Romania au anuntat intr-un final lansarea Apple Pay pentru toti clientii din Romania, sistemul de plati mobile dedicat iPhone si Apple Watch putand fi folosit in sfarsit inclusiv de catre cei care utilizeaza serviciile bancii.

BRD Romania fac aceasta lansare la mai bine de un an de zile dupa ce restul bancilor concurente importante din Romania au facut fix acelasi lucru, asa ca vorbim despre ceva adus foarte tarziu. Avand in vedere ca BRD Romania nu are un serviciu de plati cu telefonul propriu, care sa fie disponibil pentru cei cu telefoane Android, lansarea Apple Pay aduce si primul sistem de acest gen pentru clientii bancii, chiar daca numarul e limtat.

BRD Romania: Anunt IMPORTANT, ce Primesc GRATUIT Clientii

BRD Romania ofera serviciul in mod gratuit pentru toti clientii care a cardurir bancare active in momentul de fata, si nu conteaza daca e vorba despre cele VISA, sau Mastercard, toate putand fi folosite. Desigur ca sistemul Apple Pay se activeaza direct din aplicatia Wallet a celor cu iPhone, fara sa fie necesara folosirea vreunei aplicatii a BRD Romania, sau a sistemului de internet banking, deci totul se face direct din telefonul vostru.

Avem vești bune pentru tine. De azi te poți bucura de beneficiile cardurilor BRD Mastercard și Maestro cu Apple Pay. Află detalii pe www.brd.ro/apple-pay

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Marţi, 7 iulie 2020

BRD Romania va va trimite totusi un cod de activare pentru folosirea Apple Pay, iar asta ca masura de protectie pentru cei care activeaza sistemul, astfel incat sa nu se faca activarea de catre un necunoscut. Dupa ce activati Apple Pay, pentru toate platile veti avea un istoric in telefoanele voastre iPhone, dar si in sistemele celor de la BRD Romania, astfel ca veti sti foarte clar unde anume se duc banii vostri atunci cand platiti cu telefoanele.

BRD Romania ofera acest serviciu in mod gratuit pentru clientii din toata tara chiar acum, si daca inca n-ati profitat de ocazie pentru a-l activa, poate ca ar fi bine sa o faceti chiar acum.