DIGI Romania: Anunt SURPRIZA Asteptat de foarte MULTI Romani

DIGI Romania a facut un anunt surpriza care era asteptat de catre foarte multi dintre romani, iata ce a fost anuntat intr-un final pentru toti clientii.

DIGI Romania formula

DIGI Romania a facut un anunt surpriza pentru clientii sai din toata tara, unul pe care-l asteapta foarte multa lume, si iata ca el vine multumita situatiei bune care exista in alte tari din lume. Mai exact, cei de la DIGI Romania anunta ca in acest weekend vor transmite in format 4K Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, un eveniment asteptat de foarte multa lume, iar 12 iulie este ziua in care il veti putea urmari in direct pe postul de televiziune al operatorului.

DIGI Romania transmite foarte multe evenimente sportive pe DIGI 4K, iar Formula 1 se numara printre ele, acest Mare Premiu al Austriei urmand a incepe in ziua de 12 iulie la ora 16:00. Vorbim despre un eveniment care in Austria are loc multumita situatiei bune care se inregistreaza in tara in ceea ce priveste pandemia de Coronavirus, iar asa clientii DIGI Romania, si nu numai, se pot bucura de un eveniment important, chiar si in format 4K.

DIGI Romania: Anunt SURPRIZA Asteptat de foarte MULTI Romani

DIGI Romania a inceput de ceva vreme sa transmita meciuri sportive pentru clientii care au extraoptiunea DIGI 4K activa pentru conturile lor, insa acum poate sa ofer einclusiv cursele de Formula 1. Este o evolutie normala a lucrurilor pentru ca in alte tari pandemia de Coronavirus a avut o evolutie diferita fata de cea din Romania, care permite organizarea unor asemenea evenimente, iar DIGI Romania incearca sa le ofere clientilor tot ceea ce poate mai bun.

DIGI Romania a inceput cu meciurile de fotbal acum mai bine de o saptamana, iar asta pentru ca Bundesliga, Seria A, si La Liga au inceput sa fie transmise de catre partenerii europeni. Desigur ca nu toate aceste ligi au transmis meciurile prin 4K, insa pentru cele la care s-a putut face asta, cei de la DIGI Romania au decis sa ofere transmisiunile pentru clienti in ideea de a le readuce macar bucuria acestui tip de evenimente, separat de cele din Romania.

DIGI Romania va continua sa mai faca transmisiuni atat pentru DIGI 4K, cat si pentru alte evenimente de la alte posturi de televiziune, si va fi interesant de vazut ce vom mai putea urmari.