GTA 6: SURPRIZA Mare care ar Schimba in TOTALITATE Noul Joc

GTA 6 zonele

GTA 6 va fi unul dintre cele mai complexe jocuri pe care compania Rockstar Games l-a facut pana in momentul de fata, poate chiar cel mai complex, iar asta urmeaza sa aduca pentru noi ceva ce nu credeam ca ar putea fi oferit de catre compania americana.

GTA 6 ar putea avea nu un oras mare, ci mai multe orase mici integrate ca parte a lumii virtuale in care se va desfasura toata activitatea, si asta ar schimba intr-o foarte mare masura experienta de joc de care vom avea parte cand titlul va fi lansat in mod oficial.

GTA 6 cu mai multe orase in joc de unul singur ar avea mai multe misiuni oferite pentru jucatori, dar in aceeasi masura, ar urma sa ofere inclusiv mai multa diversitate in ceea ce priveste locatiile in care se va desfasura foarte mult din actiunea de care vom avea parte.

GTA 6 cu mai multe orase in loc de unul singur ne va aduce si mai multe calatorii intre misiunile pe care le avem de facut, ceea ce desigur ca nu e tocmai o veste rea, in special pentru cei carora le place sa se plimbe cu masinile prin lumea virtuala creata in joc.

GTA 6 ar putea avea nu doar orase din SUA, ci si cel putin cate un oras din diverse zone din Europa, America de Sud, sau chiar Canada, astfel ca vorbm despre o lume virtuala complexa care ar fi creata pentru jucatorii care asteapta noul titlu.