WhatsApp: SCHIMBAREA de care ne TEMEAM a fost Confirmata

WhatsApp va avea implementata o schimbare de care toata lumea se temea, compania Facebook facand fix ceea ce doreste, fara sa tina cont de utilizatori.

WhatsApp temeam

WhatsApp va avea parte de o schimbare pe care vasta majoritate a oamenilor nu o vor, insa cei de la Facebook merg mai departe cu ea, si mai mult decat atat, o vor mplementa pentru utilizatorii din intreaga lume. Mai jos aveti o dovada a faptului ca WhatsApp va avea integrare pentru comunicarea cu Facebook Messenger, lucru care nu este agreat de catre foarte multe persoane, dar in ciuda dorintelor oamenilor, Facebook face fix ceea ce vrea.

WhatsApp le va permite utilizatorilor sa trimita mesaje catre cei care au Facebook Messenger, si viceversa, insa inclusiv alte informatii vor fi transferate intre cele doua aplicatii, lucru care nu prea e pe placul oamenilor. Practic, WhatsApp si Facebook Messenger vor comunica si informatii cu privire la identificarea conturilor de utilizator, astfel incat mesajele sa ajunga unde trebuie, iar lucrul acesta este vazut ca unul menit sa ajute Facebook sa identifice oamenii pentru afisarea de reclame.

WhatsApp: SCHIMBAREA de care ne TEMEAM a fost Confirmata

WhatsApp temeam schimbare

WhatsApp nu e singura aplicatie in care vine integrarea pentru Facebook Messenger, iar asta pentru ca in cadrul Instagram este implementat fix acelasi lucru, iar acolo procesul e deja mai avansat. WhatsApp va putea comunica inclusiv cu Instagram pentru ca si pentru acea aplicatie va fi integrata interconectarea, ceea ce va oferi posibilitatea de a utiliza in mod universal platformele celor de la Facebook fara a avea conturi in fiecare dintre ele.

WhatsApp a avut anuntata aceasta schimbare uriasa inca de acum cateva luni bune, aproape un an de zile, insa pentru ca e foarte greu de integrat, lucrurile se misca destul de greu. Ar mai putea dura inca un an de zile pana cand WhatsApp va avea implementata aceasta schimbare pe care nimeni nu o vrea, nu e foarte clar ce anume se va intampla, dar lucrurile par sa mearga in directia in care Facebook nu se lasa, si vrea sa faca fix cum vrea ea.

WhatsApp nu a spus nimic deocamdata despre implementarea aceasta complexa, astfel ca ramane de vazut ce anume urmeaza sa se intample, si cat va dura totul in final.