DIGI Mobil: Anuntul privind RECORDUL Uimitor pentru Romania

DIGI Mobil distruge tot cu un anunt uimitor cu privire la un record important care a fost inregistrat in Romania, iata ce trebuie sa stii despre el.

digi mobil iulie

DIGI Mobil este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar asta desi nu are cel mai mare numar de clienti, ramane totusi un factor concurential important pe piata. In cursul lunii iunie, cei de la DIGI Mobil au reusit sa ramana lider pe piata de portari din tara noastra, cu aproape jumatate din toate potarile inregistrate in Romania, ceva ce este uimitor pentru o companie cu cel mai mic numar de clienti din total.

DIGI Mobil a reusit in iunie sa atraga prin portare nu mai putin de 32217  numere de telefonie mobila, adica aproape jumatate din totalul de 76695 inregistrat pentru toti operatorii. DIGI Mobil surprinde total din nou prin faptul ca a ramas in topul operatorilor care genereaza portari mari in reteaua lor din Romania, iar asta in conditiile in care in mijlocul starii de urgenta numarul de portari a scazut foarte mult in tara noastra, dar situatia a revenit la normal.

DIGI Mobil: Anuntul privind RECORDUL Uimitor pentru Romania

DIGI Mobil este cu mult, mult, peste Orange, Vodafone, Telekom in ceea ce priveste numarul de portari pentru numere de telefonie mobila, insa nici pe partea de telefonie fixa situatia nu e cu mult diferita. Acolo cei de la DIGI Mobil au reusit sa atraga putin peste 1800 din cele 4800 de portari, nevand vreun alt concurent care sa ii egaleze, macar, in ceea ce priveste numerele de telefonie care au fost aduse in reteaua sa, ceea ce ne arata puterea operatorului acum.

DIGI Mobil nu a avut oferte chiar atat de serioase in luna iunie pentru a atrage un numar atat de mare de clienti in reteaua sa, asta in contrast cu cei de la Telekom. Telekom are de ceva vreme oferte cu reduceri de 50% pentru servicii pentru pana la 12 luni de zile, insa in ciuda acestui lucru, a ramas totusi in urma celor de la DIGI Mobil, si situatia nu prea pare sa aiba sanse de a se schimba prea curand in tara noastra, cel putin in baza a ceea ce vedem.

DIGI Mobil este fara discutie “regele” portarilor in Romania in momentul de fata, iar asta ne arata ca ne putem astepta la inca un an cu recorduri stabilite de catre operator in aceasta privinta.