ING Bank: Anuntul SPECIAL pentru Romani, ce Trebuie sa Stii

ING Bank are un anunt special pentru romanii din toata tara, banca publicand mesajul de care ar trebui sa stie foarte multa lume chiar de acum.

ING Bank valuta

ING Bank are un anunt special pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca banca a decis sa atraga mai multi clienti, sau sa ii fidelizeze pe cei existeti cu o surpriza foarte interesanta. Mai exact, cei de la ING Bank au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de curs valutar preferential daca aleg sa isi incaseze salariul lunar la banca, si multumita lui puteti economisi ceva bani lunar, in functie de numarul de tranzactii facute.

ING Bank le impune romanilor sa aiba venituri cel putin 3 luni de zile la ING Card Complet, minim 700 LEI pe luna, plus sa faca macar o plata cu cardul, pentru a beneficia de acest curs valutar personalizat. ING Bank a avut mai totdeauna oferte speciale pentru cei care isi incasau salariile pe cardurile sale, ceea ce e perfect normal, pana la urma, si asta pentru ca bancile trebuie sa se laude cumva cu clientii care isi incaseaza banii lunari in conturile lor.

ING Bank: Anuntul SPECIAL pentru Romani, ce Trebuie sa Stii

ING Bank are totusi si o limita, mai exact, cursul personalizat se aplica doar pentru primii 10.000 de LEI schimbati, dupa aceea fiind aplicat cursul valutar standard pe care banca il are pentru schimburile valutare. Asta inseamna ca va veti bucura de privilegiul unui curs preferential doar pentru o parte din suma pe care o schimbati cu ING Bank, iar pentru restul va trebui sa va multumiti cu obisnuitul curs care este valabil pentru toti, dar diferentele nu sunt mari.

ING Bank are si un calculator pe website-ul sau in care arata diferentele, iar la 100 de euro economisiti 6 de lei, in timp ce la 1000 de euro economisi undev ape la 60 de LEI, sume variind. Dupa cum puteti vedea, in cazul sumelor mici, avantajul pe care il ofera acest curs personalizat pentru clientii ING Bank este practic inexistent, iar in cazul sumelor mai mari, puteti economisi maxim 100 – 150 de LEI la 2000 de euro, pentru ca duma aia se revine la cursul normal.

ING Bank ar putea sa ofere niste beneficii mai mari pentru clientii care aleg sa isi primeasca banii in conturile sale pentru a beneficia si de cursul valutare preferentiale, insa totul depinde de ceea ce vrea sa faca in final banca.