Motorola ieftineste Razr in Romania, si lanseaza o versiune noua

Motorola ieftineste Razr Romania

Motorola a decis sa ieftineasca telefoanele Razr in Romania, adica modelele pliabile pe care compania le vinde, iar impreuna cu asta vine si o versiune noua pentru clienti.

“Motorola anunță disponibilitatea razr blush gold în România și, odată cu noua versiune de culoare pentru modelul razr, compania notifică și o reconfigurare a prețului pentru telefoanele care beneficiază de tehnologia ecranelor flexibile. Astfel, dispozitivele Motorola razr sunt disponibile începând de mâine, în ambele variante de culoare – noir black și blush gold, în magazinele partenerilor și online pe site-ul Altex, la noul preț recomandat de 4999 lei.

Prin această reconfigurare a prețului, Motorola rămâne un brand devotat misiunii de a face inovația și tehnologia accesibilă pentru un număr cât mai mare de utilizatori și facilitează accesul la tehnologia super-premium din spatele ecranelor flexibile.

De asemenea, Motorola este aproape de clienții care au achiziționat razr de la momentul lansării pe piața din România, în luna aprilie. Pentru a răsplăti încrederea acordată, compania oferă, prin partenerul de business Altex, un voucher cadou care are o valoare egală cu diferența dintre prețul lor de achiziție și noul preț recomandat. Voucherul va putea fi folosit pentru achiziționarea de smartphone-uri Motorola până la data de 31 decembrie 2020.

Motorola razr a fost primul telefon flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet, ce a fost anunțat pe piață. Telefonul a fost prezentat oficial în Europa în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Londra, în noiembrie anul trecut. 

Motorola a readus pe piață o versiune ultra-modernă a razr, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion și a definit o parte din cultura pop. Telefonul continuă povestea de la începutul anilor 2000, atunci când Motorola a explorat tărâmuri de design și culoare pe care alte branduri nu le exploraseră încă. Primul model razr a avut culoarea argintie, iar mai apoi a fost lansat într-o ediție elegantă, în culoarea neagră. Între 2005 și 2006, o perioadă în care moda era îndrăzneață, strălucitoare și în afara regulilor, Motorola a lansat o versiune în culoarea roz și o ediție limitată Dolce & Gabbana, în auriu. Toate aceste versiuni în culori îndrăznețe au zguduit lumea modei și a tehnologiei. 

În prezent, hardware-ul lui motorola razr nu este singurul punct de atracție al telefonului, ci și software-ul aduce beneficii nelimitate utilizatorilor. Acesta este motivul pentru care Motorola a creat un software de ultimă generație pentru ecranul unic Quick View, care oferă un nou mod de interacțiune unic cu telefonul. 

În plus, actualizarea razr la Android™ 10 a îmbunătățit în mod semnificativ funcționalitatea afișajului Quick View. razr permite acum accesarea contactelor preferate și a mesajelor fără a deschide telefonul, printr-un simplu gest de swipe stânga pe afișajul Quick View și cu ajutorul noului Smart Reply sau a tastaturii Quick View. Când motorola razr are clapeta închisă și este deblocat, camera se deschide rapid prin swipe spre dreapta sau activând funcția Quick Capture printr-o răsucire a încheieturii. De asemenea, Motorola a extins funcţiile camerei Quick View pentru a putea face selfie-uri în mai multe moduri, atunci când dispozitivul are clapeta închisă. Group Selfie, Portret Mode, Spot Color şi altele, sunt disponibile odată cu actualizarea Razr la Android 10. Tot cu ajutorul ecranului Quick View, stilul personal al utilizatorului poate să iasă mai mult în evidență, iar acesta va avea acces rapid la tot ce își dorește, inclusiv la navigarea turn-by-turn de pe Google Maps, dar și la playerele de muzică, cum ar fi Spotify sau YouTube Music.

Disponibilitate și preț

Motorola razr este disponibil în România, , la prețul recomandat de 4999 lei, în magazinele partenerilor și pe site-ul Altex. Telefonul beneficiază de două versiuni de culoare – noir black și blush gold.”