DACIA Logan: URIASA Schimbare in Modelele Lansate dupa 2021

DACIA Logan va avea parte de o uriasa schimbare in modelele care vor fi lansate dupa anul 2021 pe piata, iata ce urmeaza sa fie oferit pentru clienti.

DACIA Logan recuperare

DACIA Logan a fost unul dintre cele mai bine vandute modele de masini din Europa in cursul anului 2019, nu chiar printre primele locuri, dar s-a vandut in peste 61.000 de exemplare pe continent. Numarul mare de masini DACIA Logan vandute in Europa le da celor de la Renault curajul de a lansa si un model nou in cursul anului viitor, si v-am vorbit despre multe schimbari care sunt asteptate pentru el, iar astazi readuc in discutie una care poate schimba multe.

DACIA Logan ar urma sa fie lansata si intr-o versiune hibrid de catre producatorul roman la un moment dat in urmatorii ani, acest lucru fiind zvonit in repetate randuri de catre presa franceza. Conform celor mai recente informatii cu privire la noile modele de masini de la producatorul roman, e posibil ca in viitor DACIA Logan sa aiba implementata o versiune a platformei hibrid E-Tech, folosita de catre Renault in unele dintre masinile sale acum.

DACIA Logan: URIASA Schimbare in Modelele Lansate dupa 2021

DACIA Logan va folosi o versiune a platformei CMF-B in modelele standard vandute pe pietele din toata lumea, insa pentru versiunea hibrid va fi nevoie de folosirea platformei E-Tech, special gandita pentru aceasta tehnologie. In momentul de fata aceasta platforma vine cu sisteme de propulsie de pana la 140 de cai putere, insa in DACIA Logan va fi vorba despre putere mai mica, si despre o baterie mai mica, iar asta pentru a reduce si costurile de vanzare.

DACIA Logan ar putea fi totusi lansata fara un sistem de recuperare a energei de franare, asa cum urmeaza sa se intample si cu noul model al Lodgy, cu 7 locuri, care va fi lansat in 2021. Aceasta ar putea fi o mare greseala din partea celor de la DACIA, insa compania stie mai bine de unde trebuie sa reduca unele costuri pentru a-si putea vinde masinile DACIA Logan la preturile mici pe care le-a avut pana in momentul de fata.

DACIA Logan ar putea ajunge pe piata intr-o versiune hibrid abia undeva prin 2022, sau 2023, totul in functie si de vanzarile pe care le vor inregistra modelele cu motorizari standard.