WhatsApp: OFICIAL, Schimbarea Confirmata pentru Telefoane

WhatsApp are confirmata in mod oficial o schimbare importanta pentru sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce este oferit acum.

WhatsApp amuzant

WhatsApp are in mod oficial anuntata o schimbare pentru telefoanele din toata lumea, schimbarea fiind una pe care multa lume o astepta de ceva vreme pentru aplicatie, si ata ca ea a venit. WhatsApp a avut anuntat de ceva vreme faptul ca urmeaza sa aiba integrate stickere animate pentru utilizatorii din intreaga lume, iar acum avem oficial anuntat faptul ca ele sunt disponibile pentru toata lumea pe telefoane, compania prezentand si cum pot fi folosite ele.

WhatsApp a prezentat in imaginea animata de mai jos cum anume arata aceste noi stickere animate pentru telefoane, si puteti vedea cu ce va puteti juca in cadrul aplicatiei in conversatiile cu prietenii vostri. Nu toata lumea are nevoie de stickere animate in WhatsApp, insa cei care folosesc in mod constant stickere vor fi mai mult ca sigur bucurosi sa vada ca aceasta schimbare a fost implementata, ea fiind una de bun augur, totusi, pentru platforma.

WhatsApp: OFICIAL, Schimbarea Confirmata pentru Telefoane

WhatsApp a integrat aceste stickere animate impreuna cu o lista de alta functii noi si importante de care se pot bucura utilizatorii din intreaga lume, si exista destule surprize oferite. WhatsApp cauta in mod constant sa le ofere oamenilor motive sa-si foloseasca aplicatia, iar ceea ce vedem acum exista deja in alte aplicatii de mesagerie din intreaga lume de ceva vreme, deci nu vorbim despre ceva complet nou care sa fie oferit in aceasta platforma.

WhatsApp avea deja de ceva vreme oferita posibilitatea de a folosi stickere in cadrul conversatiilor pe care oamenii le poarta cu diverse persoane, astfel ca acum este oferit ceva suplimentar doar. Conform celor de la WhatsApp, aceste noi stickere pot fi gasite in magazinul de stickere pe care aplicatia il are integrat pentru toata lumea, deci le puteti cauta acolo oricand doriti sa le folositi in conversatiile voastre pentru a va distra cu prietenii din toata lumea.

WhatsApp va mai implementa si alte functii interesante pentru noi toti, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize exista in lucru la aplicatia de mesagerie in momentul de fata.