Guvernul Romaniei: Anuntul radical privind situatia Coronavirus

Guvernul Romaniei Anunt radical Coronavirus

Guvernul Romaniei are un anunt radical privind situatia Coronavirus din Romania, unul care e normal daca ne gandim la faptul ca si astazi am avut aproape 600 de cazuri noi de infectare confirmate de catre autoritatile din Romania.

Guvernul Romaniei, prin primul-ministru, transmite o avertizare pentru unele cluburi de pe litoral, spunand ca ele vor fi inchise daca vor continua sa nu respecte regulile, Ludovic Orban spunand ca stie care sunt acestea, la fel ca toata lumea, si ca inchiderea va fi facuta daca nu se respecta masurile de protectie.

Guvernul Romaniei va ajunge, cel mai probabil, intr-un final sa inchida mai multe locatii pentru ca altfel nimeni nu va intelege ca avertizarile nu sunt doar vorbe goale, si poate ca doar asa unii vor intelege ca trbeuie sa respecte masurile de protectie.

Declarații ale premierului Ludovic Orban în cadrul vizitei la șantierul Podului suspendat peste Dunăre prin Măcin – Smârdan

Declarații ale premierului Ludovic Orban în cadrul vizitei la șantierul Podului suspendat peste Dunăre prin Măcin – Smârdan#LudovicOrban #LucianBode #PodulsuspendatpesteDunare #MacinSmardan

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 10 iulie 2020