Kaufland: Anunt UIMITOR, ce Ofera GRATUIT in Toata Romania

Kaufland a facut un anunt uimitor pentru toti clientii din Romania, iata ce le ofera gratuit acestora, si cum poti sa profiti chiar acum de tot.

Kaufland greutate

Kaufland a facut un anunt uimitor care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca le ofera in mod gratuit ceva ce, probabil ca, nimeni nu credea ca va primi vreodata de la lantul de magazine. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a isi castiga greutatea in fructe si legume proaspete multumita acestui nou concurs pe care il organizeaza in Romania, si vorbim despre o veste foarte interesanta.

Kaufland nu prea organizeaza in mod obisnuit concursuri de acest gen in Romania, mai ales ca vorbim despre unul in care clientii primesc produse care echivaleaza cu greutatea lor totala. Ideea din spatele acestui concurs pe care Kaufland il organizeaza pentru cetatenii din Romana este una foarte interesanta, iar asta e cva ce nu vezi prea des de la un lant de hypermarket-uri din tara noastra, dar e totusi bine ca se gandeste si asa.

Kaufland: Anunt UIMITOR, ce Ofera GRATUIT in Toata Romania

Kaufland le cere clientilor din Romania sa intre in website-ul sau si sa ii spuna de ce este mportant lantul de hypermarket-uri din Romania pentru ei, adica o intrebare foarte simpla, care poate primi si un raspuns usor. Cei de la Kaufland vor alege dintre toate raspunsurile unul care sa fie premiat, iar clientii vor primi greutatea lor in legume sifructe proaspete, insa va trebui sa fiti si foarte norocosi pentru a fi alesi si a castiga acest concurs.

Avem o provocare pentru tine. 😍Intră pe 👉www.kaufland.ro/alege și spune-ne ce înseamnă Kaufland pentru tine. Votează ce…

Publicată de Kaufland Romania pe Joi, 9 iulie 2020

Kaufland organizeaza destul de rar concursuri pentru clientii din Romania, insa acesta este unul pe care-l face extrem de rar, daca nu cumva e vorba si despre o premiera pentru tara noastra. Avand in vedere numarul de comentarii lasat de catre clienti la postarea de pe Facebook in care a fost anuntat concursul, e destul de clar faptul ca foarte multa lume este interesata de ceea ce are Kaufland de oferit, asa ca veti avea concurenta mare.

Kaufland desfasoara acest concurs numai pana pe 14 iulie, deci nu mai aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a profita de oferta grozava pe care magazinul o ofera acum pentru toata lumea.